Vali Gökmen Çiçek’e eski Orman ve Su İşleri Bakanı Milletvekili Veysel Eroğlu, Kaymakam Erkan Kaçmaz, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve diğer ilgililer eşlik etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Vali Gökmen Çiçek programları kapsamında Şuhut ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulunarak, devam eden çalışmalar konusunda yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Gökmen Çiçek’e eski Orman ve Su İşleri Bakanı Milletvekili Veysel Eroğlu, Kaymakam Erkan Kaçmaz, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve diğer ilgililer eşlik etti.

İlk olarak Şuhut Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi’nin devir teslim törenine katılan Vali Gökmen Çiçek, Ardından Emine Erdoğan İlim ve Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulunarak öğrencilere yönelik verilen eğitimlerin içeriği ve yürütülen çalışmalar konusunda yetkililerden bilgiler aldı.

Kadınlarımız En İyi Şekilde İstifade Etmeli

Vali Gökmen Çiçek, Eski Orman ve Su İşleri Bakanı Milletvekili Veysel Eroğlu ve ilçe protokolü ile birlikte Şuhut Kadın Kültür Evi’nde incelemelerde bulunarak, kadınlara yönelik verilen eğitim faaliyetleri ve yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler aldı. Kadın Kültür Evlerinden beklentilerini bir kez daha dile getiren Vali Gökmen Çiçek, bu evlerden özellikle kırsal kesimde yaşayan kadınlarımızın en iyi şekilde istifade etmesi gerektiğini söyledi.

Keşkek Evi’ni İnceledi

Geçtiğimiz yıl projelendirilen ve hızla inşaat çalışmalarına başlanan, tamamlandığında Şuhut ilçesinin tescilli yöresel yemeği olan keşkeğin tanıtımı ve ikramının yapılacağı Şuhut Keşkek Evi'nde incelemelerde bulunan Vali Gökmen Çiçek ile eski Orman ve Su İşleri Bakanı Milletvekili Veysel Eroğlu, kısa sürede hizmete açılması planlanan Keşkek Evi'nde devam eden son çalışmalara ilişkin istişarelerde bulunarak, bazı talimatlar verdi. .

Son olarak Şuhut Hükümet Konağı çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Gökmen Çiçek, Kaymakam Erkan Kaçmaz'dan çalışmalardaki son duruma ilişkin bilgiler aldı. Vali Gökmen Çiçek, çalışmaların bir an evvel tamamlanması noktasında talimatlarda bulundu.