AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Uluçay, basın toplantısında Afyonkarahisar'da yapılması planlanan kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Uluçay, basın toplantısında Afyonkarahisar'da yapılması planlanan kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ettiklerini söyleyen Uluçay, “Burada şehrimize yapılması planlanan kentsel dönüşüm, TOKİ ve millet bahçeleri yatırımları hakkında görüşlerimizi ve taleplerimizi ilettik. Burada ziyaretimizin ana gündem maddesi kentsel dönüşüm konusuydu. Kentsel dönüşüm ile ilgili tek bir projeye sadık kalmamak ile birlikte alternatifleri de değerlendireceğiz. Bununla beraber konut rezerv alanının belirlenmesi de önceliklerimiz arasında yer almaktadır. Proje sunulduğunda vatandaşlarımız ile ortak bir noktada buluşmamız halinde ülke genelinde yüzde 30 olan Cumhurbaşkanımızın indirim oranı Afyonkarahisar için yüzde 40 olacağı sözünü aldık. Daha önce de belirttiğimiz üzere mahalle sakinlerimizin rızası olmadan kesinlikle bir adım atılmayacaktır. Bunun ile ilgili de zaten Kentsel Dönüşüm Derneği’nin başkanı Serhat Tugan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte muhtarlarımız ve mahalle sakinlerini de partimizde kabul ettik. Taleplerini dinleyerek tek tek notlarımızı aldık. İnşallah ortak bir noktada buluşarak bu işi alnımızın akıyla bitirmeyi hedefliyoruz.  Kimse burada birilerinin tahriki ve etkisi altında kalarak bilgi kirliliğine yol açan tartışmalara girmemeli. Biz Afyonkarahisar halkı olarak konuşarak istişare ederek her konuyu birlikte çözebiliriz. Burada Afyonkarahisar Belediyesinin her fırsatta hedef alınmasının da siyasi bir manevra olduğunu ve bu konunun maalesef siyasi amaçlar için kullanılmak istendiğini çok iyi biliyoruz. Belediyemiz her konuda istişareye ve iletişime açıkken insafsızca eleştirmek, yapılan hizmetleri sindirememekten başka bir amaca hizmet etmez” dedi.