Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri örnek bir çalışmaya daha imza attılar.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri örnek bir çalışmaya daha imza attılar. Kadın Meclisi üyeleri topladıkları çok sayıda ilacı Afyon Belediyesi Eczane servisine teslim ettiler.

Kadın Meclisi Canser Kuzu'nun sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan ilaç bağışı kampanyası kapsamında Kadın Meclisi üyeleri, kendi çevrelerinden topladıkları ve kullanabilir olan, tarihi geçmemiş çok sayıda ilaç ve hap topladılar.

Toplanan ilaçları Belediye Eczane servisi sorumlusu Suat Beypazar'a teslim eden Canser Kuzu burada yaptığı açıklamada; " Kadın Meclisi olarak sosyal sorumluluk projelerimizi sürdürüyoruz.  Yaptığımız kan bağışının ardından bu günde topladığımız ilaçlarımızı Belediyemiz eczanesine teslim ettik. İlaçlarımızın her birini teker teker kontrol ettirdik. Kullanım süreleri dolmamış ve yeni ilaçlar. Özellikle ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın inşallah işlerine yarayacaktır" dedi.

Bu anlamlı ve örnek davranışlarından dolayı Kadın Meclisi Başkanı  Canser Kuzu ve yönetimine teşekkür eden Belediye Eczane servisi sorumlusu Suat Beypazar ise, ilaçların ihtiyaç sahibi insanlara şifa getirmesi temennisinde bulundu.

Kuzu  daha sonra Belediye eczanesi ve sağlık birimini de ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kuzu, Belediye Eczane servisi sorumlusu Suat Beypazar ve çalışanlarını da başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.