Afyonkarahisar’ın ehline emanet edilmesi gerektiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, kararsız seçmenlere seslendi. Çetinkaya, “Kendim için değil, geleceğiniz için MHP’ye oy verin” dedi

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

Afyonkarahisar’ın ehline emanet edilmesi gerektiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, kararsız seçmenlere seslendi. Çetinkaya, “Kendim için değil, geleceğiniz için MHP’ye oy verin” dedi

 

31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi saha çalışmalarına yoğunluk veren MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, esnaflarla ve vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Çetinkaya’ya belediye ve il genel meclis üye adaylarıyla birlikte partililer eşlik etti.  2. küçük sanayi sitesi esnafını ve merkezde çarşı esnafını ziyaret eden Çetinkaya’yı her kesim bağrına basıyor. Çetinkaya, “Memleketime, hemşehrilerime ve şehrime görev olarak bildiğim için ve geçen seçimde de 50 bin kişi makarnasız, kömürsüz karşılıksız bizlere inandığı için yine bir yol açıktık. 2. defa Afyonkarahisar’a bu şehirle ilgili, geleceğimizle ilgili, eğitimle ilgili, sağlıkla ilgili kaygılarımızı ve bunun yapılabilecek en basit yollarını göstererek göreve hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Gördüğümüz karşılık şu ki millet kararını vermiş. 31 Mart sabahını bekliyor. İşimiz siyaset yapmak değil, amacımız mesleğimizi icra etmek. Şehri bulunduğu yerden kaldırmak ve daha iyi noktalara taşımak olacak. Geçirdiğimiz 5 yılı telafi etmemiz lazım. Afyonkarahisar’dan daha küçük merkezli bir il kalmadı. Neyimize rağmen lokasyonumuza rağmen, bütün yolların kesiştiği bir yer olmamıza rağmen, jeotermal kaynak gibi bir nimetimizin olmasına rağmen, bir üretim potansiyelini üzerimizde barındırmış olmamıza rağmen.  Şimdi yaşanabilir kentler sıralamasında 50’lerin altındayız. Küçülmeye devam ediyoruz. Çünkü komşularımız büyüyor. Onun için üretmemiz lazım. Üretmek için istihdam yapmamız lazım. Üretim demek ekmek demek, üretim demek büyümek demek. Bunları önümüzdeki 5 yıl da telafi etmemiz mümkün. Ama önümüzdeki 5 yılı kaçırırsak, Afyonkarahisar artık bunu telafi edemez” diye konuştu.

ÇETİNKAYA, “AFYONKARAHİSAR EHLİNE EMANET EDİLMELİ”

Adaylar içerisinde sizden olan ve dokunabileceğiniz tek adayın kendisi olduğunu vurgulayan Çetinkaya, “Eğer önümüzdeki 5 yılda da Afyonkarahisar ehline emanet edilmez ise Afyonkarahisar bir maceraya sürüklenecek olursa emin olun Fatih Çetinkaya bir şey kaybetmeyecek ama bu millet çok şey kaybedecek. Bakın bundan 5 yıl önce ‘İzmir-Ankara otobanı gidiyor’ dedik, Afyon’dan gitti. ‘Ataköy tarafına bir tane hastane yapacağız’ dedik. ‘Hastane memleketin bu tarafına lazım’ dedik.  Ne oldu aradan 5 yıl geçti. Şimdi çıktık yine aynı şeyi vaat ettik.  3 gün sonra İl Sağlık Müdürü basın toplantısı düzenleyerek bu bölgeye hastane yapılacağını söyledi. Biz, Afyonkarahisar için ne dediysek hem resmi kurumlar,  hem belediyemiz hem de şimdi meydana çıkmış olan adaylar bizim projelerimizi takip ediyor. Bu şehrin vizyonunu biri çizecekse;  birincisi bu şehirde olmalı, bu insanların içinde olmalı, sizin içinizde olmalı ve halden anlamalıdır. Ben de buradan size şunu söylüyorum.  Bu adayların içerisinde sizden olan, sizin dokunabileceğiniz benden başka bir aday var mı? Siz onlara dokunamazsınız, siz onların hiçbirini ulaşamazsınız.  Siz bu kardeşinize, bu evladınıza dokunabilirsiniz. Bizim Belediye Başkanlığı anlayışımız herkesin dokunabildiği belediyecilik demek” dedi.

 ÇETİNKAYA, “KENDİM İÇİN DEĞİL, GELECEĞİNİZ İÇİN MHP’YE OY VERİN”

Kararsız seçmenlere de seslenen Çetinkaya, “Belediye başkan adayları içerisinde en genç olan, belediye başkanları içerisinde 5 yıldır bu memlekete gönül vermiş, kardeşiniz olarak, sizin geleceğiniz üzerine hesaplar yapan, sizin için projeler yapan ve bunu bir sevda haline getirmiş kardeşiniz olarak kendim için değil.  Sizin için, sizlerden geleceğiniz için destek bekliyorum.  Emin olun samimiyetime inanın ve güvenin bu memlekette eğer işin ehli işin başına geçmez ise emin olun yarın bugünden daha çok daha kötü olacak. Allah nasip ederse Allah’tan bir şey olmazsa bu sefer Afyonkarahisar’da seçim bitmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi işin ehli ile mazbatayı alacağı, yetkiyi alacağı günü beklemektedir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.