rnrnKAZADA ÖLEN 4 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİrnrnKütahya’daki otobüs kazasında hayatını kaybedenlerden üçü, Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesinde, diğeri Şuhut ilçesinde toprağa verildi.rnAfyonkarahisar’ın Hocalar ilçesine yakınlarının düğünü için İstanbul’dan ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

KAZADA ÖLEN 4 KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ Kütahya’daki otobüs kazasında hayatını kaybedenlerden üçü, Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesinde, diğeri Şuhut ilçesinde toprağa verildi.
Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesine yakınlarının düğünü için İstanbul’dan yola çıkan Mustafa Öztürk (53), eşi Mesaha Öztürk (51) ile torunları Serhan Öztürk (8) Kütahya’daki otobüs kazasında hayatlarını kaybetti.Dedesi ve babaannesini çok sevdiği için hiç bırakmadığı öğrenilen minik Serhan’ın cenaze namazı ve toprağa verilişi de dedesi ve babaannesiyle birlikte oldu.
Hocalar Merkez Yeni Cami’de öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katıldı. Kazada ölen Mesaha Öztürk’ün, CHP Hocalar İlçe Başkanı Mahmut Aydın’ın kız kardeşi olduğu öğrenildi.
Mustafa ve Mesaha Öztürk ile torunları Serhan Öztürk, ilçe mezarlığında toprağa verildi.
Kazanın en küçük kurbanlarından Elif Sultan Sarıkaya (3) da Şuhut’un Balçıkhisar beldesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.