rnrnKAYMAKAM KÜTÜK, YATIRIMLARI İNCELEDİrnrnAfyonkarahisar'ın İscehisar Kaymakamı Murat Kütük, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hizmet binası ile ilçede yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceledi.rnrn72 bin TL’ye mal ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

KAYMAKAM KÜTÜK, YATIRIMLARI İNCELEDİ Afyonkarahisar’ın İscehisar Kaymakamı Murat Kütük, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) hizmet binası ile ilçede yapımı devam eden kamu yatırımlarını inceledi. 72 bin TL’ye mal olacak OSB binası inşaatında incelemelerde bulunan İscehisar Kaymakamı Murat Kütük, yeni hizmet binasının 15 Ağustos’ta hizmete girmesinin planlandığını bildirdi.
54 parsel bulunan OSB’de tahsis edilen 49 parselin 32’sinde çeşitli firmaların faaliyet gösterdiğini kaydeden Kaymakam Kütük, 2 katlı ve 254 metre kare alana sahip hizmet binasının faaliyete girmesi ile OSB’de hizmet veren firmalara verilecek desteğin artacağını ifade etti. Kaymakam Kütük, şu bilgileri aktardı:” OSB idari bölümü mevcut yerinde geçici olarak kalmaktaydı. Yeni hizmet binamızın faaliyete geçmesi ile birlikte, idari bölüm 24 saat esasına göre hizmet verebilecek. İdari bölüm firmalarımızın sürekli yanında olmuş olacak. Böylelikle sanayicilerimizin her hangi bir sorun, veya sıkıntısında daha hızlı çözüm bulunmuş olacak. Hizmet binamız aynı zamanda ilçemize gelen yatırımcılarla yapılan görüşmeler, toplantılar içinde kullanılacağından ilçe sanayimizin vizyonu adına önemli bir yatırım olacak. Kısmet olursa OSB idari kadromuz Ağustos ayının son günlerinde yeni hizmet binamızda çalışmaya başlayacak” dedi.
OSB incelemesinin ardından Kaymakam Kütük, Şirinevler Mahallesinde yapımına devam edilen imam hatip lisesinde de incelemelerde bulundu.