Sinanpaşa Kaymakamı Kübra Demirer ile Belediye Başkanı Erdal Karaman, ilçede yapımı devam eden 50 Yataklı Sinanapaşa Devlet Hastanesi inşaatında incelemeler bulundu. Ardından ise Sinanpaşa’da bulunan Tekstil Fabrikasını gezdiler.









 Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Sinanpaşa Kaymakamı Kübra Demirer ile  Sinanpaşa Belediye Başkanı Erdal Karaman, ilk olarak temeli Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Orman ve Su İşleri eski Bakanı Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile birlikte atılan 50 Yataklı Sinanpaşa Devlet Hastanesini gezdi.





 İnşaat içerisinde incelemeler bulunan Kaymakam Demirer ile Belediye Başkanı Karaman, 50 Yataklı Sinanpaşa Devlet Hastanesinin 9 bin 800 metrekare kapalı alandan oluştuğunu söyleyerek, “Hastanemizde Acil Servis, Ameliyathane, Doğumhane, Yoğun Bakım, Palyatif Bakım, Hemodiyaliz Ünitesi, Yanık Ünitesinin bulunmaktadır” dedi.

  Karaman, son teknoloji ürünlerin kullanıldığı hastane inşaatının hızla devam ettiğini belirten, Başkan Karaman, “50 Yataklı Sinanpaşa Devlet Hastanesi 2020 yılı içerisinde Sinanpaşa’lı hemşerilerimize hizmet vermesi planlanmaktadır” diye konuştu. Hastane inşaatının gezilmesinin ardından Kaymakam Demirer ile Başkan Karaman, ilçede faaliyet gösteren SİNPA Tekstili ziyaret ederek faaliyetler ve çalışmalar hakkında firma yetkililerinden bilgiler aldılar.