Zafer Havalimanı ile birlikte bölgede ciddi hareketliliklerin yaşanacağını kaydeden AK Parti Altıntaş ilçe başkanı Ferit Karabulut, itiraf gibi açıklamalarda bulundu. Havalimanından en çok Afyonkarahisar ilinin ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Zafer Havalimanı ile birlikte bölgede ciddi hareketliliklerin yaşanacağını kaydeden AK Parti Altıntaş ilçe başkanı Ferit Karabulut, itiraf gibi açıklamalarda bulundu. Havalimanından en çok Afyonkarahisar ilinin faydalandığını belirten Karabulut, “İlçe olarak havalimanının hareketliliğine hazır değiliz. Buradan kamuya ve özel sektöre sesleniyorum. Havalimanının kaymağını Afyonkarahisar yedi, Kütahya da yoğurdunu yesin” dedi. “HAVALİMANI KÜTAHYA’NIN VE İLÇELERİNİN KURTULUŞ ANAHTARI”
Zafer Havalimanının 29 Ekim tarihine yetiştirilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiği bilgisini yetkililerden aldıklarını, Kütahya’nın ve Altıntaş’ın havalimanı hareketliliğinden üst düzeyde yararlanabilmesi için hızlı hareket etmesi gerektiğini bildiren AK Parti Altıntaş İlçe Başkanı Ferit Karabulut, “Kütahya yetkilileri ve özel sektör havalimanını mercek altına alarak havalimanını Kütahya’nın kurtuluşunun bir anahtarı olarak görmelerini istiyoruz” dedi.
Karabulut açıklamasında şunları söyledi: “Buradan kamuya ve özel sektöre sesleniyorum. Havalimanının kaymağını Afyonkarahisar yedi, Kütahya’da yoğurdunu yesin. Termal noktasında Afyon çok hızlı bir şekilde hazırlığını havalimanına göre yaptı. Turistik tesislerini artırıyor. Tabi ki havalimanının bulunduğu başka bir ile ait sınırların mevzi imarını da yapacak değil ya. Bu konuda Kütahya’nın yetkililerinin ve özel sektörünün bu konuyu mercek altına almalarını bekliyoruz. Bazı kişiler, “Aman bana dokunmayın da ne yaparsanız yapın” hesabı yapıyor. Havalimanının hareketlilik sahasında bazı mevzi imarların yapılması için çok geç kaldık. Gelecek neslimiz için, havalimanın başka havaalanları gibi sönük hale düşmemesi için, havalimanının bütün ilçeleri ile birlikte Kütahya’nın kurtuluş anahtarı olduğunu düşünerek çok ciddi bir şekilde değerlendirmesini bekliyorum.”