Kelekçi: “Kavga Eden Değil, Barıştıran Belediye Yönetimi Olacağız”

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin Belediye Başkan Adayı Selahattin Kelekçi yazılı bir basın açıklamasında bulunarak 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde başkan seçilmesi halinde Bolvadin’de Belediyecilikte yepyeni bir dönemin yaşanacağının  altını çizdi.



Kelekçi, “Kavga için değil, hizmet için geliyoruz. Sorun çözen, arabulan, helalleşmeyi ve uzlaşmayı öncelik edinen bir yönetime talibiz” dedi.

 

“BELEDİYEDE ‘HELALLEŞME MASASI’ KURACAĞIZ”

Kelekçi açıklamasının devamında, “Belediyecilik insanın doğumundan, ölümüne, temel ihtiyaçlarının karşılanmasından, manevi mekanlarının ve ebedi istirahatgahının düzenlenmesine kadar, insanı merkeze alan, insan odaklı yapılması gereken bir yönetim hizmeti. Biz yapımız gereği insan gönlünü kırmanın, en büyük mabetleri yıkmaktan bile daha büyük günah olduğuna inanırız. Sözde gönül belediyeciliği deyip daha gelmeden kalp kıranlardan, kavga çıkartanlar değiliz. Felsefemiz Yunus Emre’nin ‘Ben gelmedim kavga için, benim işim sevgi için. Dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim’ felsefesidir. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisinin Üretken Belediyecilik felsefesine uygun olarak hizmet üreteceğiz. Gönüllerde muhabbet inşa edeceğiz. Belediyemizde “helalleşme masası” kurup, kısa çöp uzun çöpten hakkını alıncaya kadar hak ve hakikat mücadelesini sürdüreceğiz. Kimseye zulmetmeyeceğiz. Kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Kimseyi tehdit etmeyeceğiz. Kimseye suizanda bulunmayacağız. Hiçbir tertip ve düzenin içerisinde olmayacağız. Makamdan güç alıp vatandaşa zulüm eden değil, makamı vatandaşın emrine sunan bir anlayışla hizmet mücadelesi veren bir ekip olacağız. İnşallah Bolvadin halkı bizi biliyor ve tanıyor. Allah bizi onlara karşı mahcup etmeyecektir” diyerek sözlerini tamamladı.