Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..





Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal seçim çalışmaları çerçevesinde Çayırbağ ve Beyyazı beldelerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantı da konuşan Başkan Kartal, Hem Çayırbağ’da hemde Beyyazı beldelerin bu işin bittiğini ve iki beldeye de 1 Nisan sabahı 3 hilali dalgalandıracaklarını söyledi.



31 Martta tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve ilçe yönetimi belde ziyaretlerinde seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Kartal, Beyyazı ve Çayırbağ beldelerini ziyaret ederek MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını anlattı. Vatandaşlar hem Beyyazı’daki hem de Çayırbağ’daki toplantılara yoğun ilgi gösterdi. Merkez İlçe Başkanı Kartal ve ilçe yönetimi ilk olarak Çayırbağ MHP teşkilatını ziyaret ederek burada Çayırbağ Belediye Başkan Adayı Ali Çalışır ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Çayırbağ halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantı da konuşan Başkan Kartal, Çayırbağ’ı Başkan Adayı Ali Çalışır ile kazanacaklarını bu salon ve meydan da gözleriyle gördüklerini söyledi. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Çayırbağ beldesinden zaferle çıkacaklarını söyleyen Başkan Kartal, “Çayırbağ beldesindeki coşkuyu burada görüyoruz. İnşallah yeni dönemde Çayırbağ’ı başkan adayımız Ali Çalışır’la birlikte kazacağız. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla birlikte Çayırbağ beldesine hak ettiği yatırım kazandıracağız.1 Nisan sabahı Çayırbağ’da 3 hilali dalgalandıracağımıza ben şimdiden inanıyorum” dedi.





“BEYYAZI BELDESİNDE ZAFER YİNE MHP’NİN OLACAK”

Daha sonra Beyyazı beldesine geçen Başkan Kartal ve ilçe yönetimi burada Beyyazı Belediye Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Adayı Asım Altıntaş ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. Beyyazılı vatandaşlarda buradaki toplantıya yoğun ilgi gösterdi. Başkan Kartal Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş’ın beldeye önemli hizmetler yaptığını bu hizmetlerin devamının ise yeni dönemde artarak devam edeceğini söyledi.