Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkan'ı Cemal Karkı'dan Arakan'da Müslümanlara yönelik İngiliz derin devleti destekli Budist katliama sert tepki...

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkan'ı Cemal Karkı'dan Arakan'da Müslümanlara yönelik İngiliz derin devleti destekli Budist katliama sert tepki...

Cemal Karkı, Arakan'da yıllardır süren ve son bir haftada acımasız boyutlara ulaşan Müslümanlara yönelik Budistlerin yaptığı soykırım boyutuna varan katliama tepki gösterdi ve Türkiye'nin uluslararası kamuoyu nezninde acil girişimlerde bulunmasını istedi.

Karkı, açıklamasında "Yıllardır Arakan'daki Müslüman kardeşlerimizi yok etme politikası son zamanlarda zirve yapmıştır. İşkenceler ve katliamlar dayanılmaz duruma gelmiştir.İslam coğrafyalarında meydana gelen bu vahşi zulüm ve katliamlar bir kez daha Erbakan Hocamızın Hedefi olan İslam Birliğini kaçınılmaz hale getirmiştir." dedi.



Erbakan Vakfı Afyonkarahisar İl Başkan'ı Cemal Karkı, açıklamasında şunları söyledi:

"Türk İslam Birliğini savunmayan, dünyada yapılan zulümlere karşı sessiz kalan, kendi çocuğunun ayağına diken batsa dünyayı birbirine katarken, yanı başımızda bebekler, çocuklar, kadınlar insanlar diri diri yakılırken, ırzına geçilirken hiç umurunda olmadan şezlonga uzanıp bacaklarını yarıp viskisini yudumlayan veya 10. umresini yaparken afiyetle zemzemini içen, camide namaz kılmakla kurtulacağını sanan, Allah rızası için 10 TL bile veremeyen, verse de etinden bir parça kopmuş gibi kıvranan tüm insanlar yapılan bu zulümlerden sorumludur. Müslüman onurlu, izzetli ve şerefl olur. Hani nerede o izzet ve şeref? Para ve çıkarlarımız herşeyin önüne geçmiş durumda. Maaşımıza birşey olmasın, işimizi kaybetmeyelim de ne olursa olsun. İsterse dünya batsın umurumuzda değil. Bu İslam değil. Allah hepimize hidayet versin. Sağlam bir iman versin. Allah'tan başka kimseden korkmamayı nasip etsin. Kullara değil sadece ve sadece Allah'a kul olmayı nasip etsin inşaAllah. Yüce Allah Bir an Evvel İslam Birliği'nin Kurulmasını Nasip Etsin. Yüce Allah Bir An Evvel İslam Birliği'nin Oluşmasını Nasip Etsin."