Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sosyal medya hesabından yapyığı açıklamada  Karayolları Alt Geçidinin 6 Aralık Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, sosyal medya hesabından yapyığı açıklamada  Karayolları Alt Geçidinin 6 Aralık Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi

Başkan Mehmet Zeybek, beraberinde Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte yapımı tamamlanan “Karayolları Alt Geçidi”nde incelemelerde bulundu.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Zeybek, proje ile bölgede trafiğin rahatlayacağını belirterek, alt geçidin 6 Aralık Pazartesi günü hizmete açılacağını ifade etti.

 

KARAYOLLARI ALT GEÇİDİ 6 ARALIK’TA AÇILIYOR

             Şehrimizde en kısa sürede yapımı tamamlanan ve en uzun alt geçit olma özelliği taşıyan Karayolları Alt Geçidi, trafiğe açılmak için gün sayıyor. Bu kapsamda son hazırlıklar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve meclis üyeleri tarafından incelendi.

              Bölgedeki trafik yükünü hafifletecek, ulaşım ağımızın kalitesini güçlendirecek yatırımlarımızdan biri olan Karayolları Alt Geçidinde hazırlıklarda sona gelindi. Sıcak asfaltla buluşturulan alt geçidin, çevre düzenlemesi ve sinyalizasyon çalışmaları ise hummalı bir şekilde sürüyor. Zeybek Başkan, bu çalışmalar ardından en kısa zamanda trafiğe açılacak geçitte yapılan çalışmaları bu kez de meclis üyeleri ile birlikte yerinde inceledi.

“TEK GAYEMİZ HİZMET ETMEK”

              Yeni yollara kavuştukça da araç ve yaya trafiğindeki akıcılık seviyesini daha iyi bir seviyeye ulaştırmak adına hizmetler sağlayan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek geçidin 6 Aralık’ta açılacağını müjdeleyerek; “195 gün ihale süreci olan bu alt geçidi bir ay öncesinden bitirdik, 160 gün gibi bir kısa sürede trafiğe hazır hale getirdik. Şu an için ışıklandırma çalışmaları devam ediyor, biter bitmez sürücülerimizi ve vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına hemen trafiğe açacağız. Geriye kalan peyzaj gibi çalışmaları ise gece yaparak tamamen alt geçidimizi bitirmiş olacağız. İlerleyen dönemde de şehrimizde uygun olan yerlere yeni yollar ya da alt geçitler kazandırmak istiyoruz. Belediye çalışıyor, belediye meclisi çalışıyor. Gayemiz hizmet etmek, Afyonkarahisar için ne gerekiyorsa onu yapmak. Biz Afyon milliyetçisiyiz. Yatırımımızın hayırlı olmasını temenni ederek ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yoldan geçeceklere de kazasız belasız yolculuk diliyorum” diye konuştu. 

ŞEHRİMİZDE EN KISA SÜREDE TAMAMLANAN EN UZUN ALT GEÇİT

              Kentimize gelen hemşehrilerimiz rahat ve sağlıklı bir şekilde,  trafiğe de takılmadan kent merkezinin yoğunluğundan uzak bir şekilde Karayolları alt geçidini kullanarak ulaşmak istedikleri yere varabilecek. Afyonkarahisarlılar ile kentten transit olarak geçen sürücülerin ulaşımını rahatlatacak, güvenli ve konforlu seyahat imkânı sunan Karayolları Alt Geçidi, şehrimizin en uzun ve taahhüt edilen süreden daha kısa zamanda yapılan alt geçidi olma özelliğini taşıyor. Alt geçit 6 Aralık Pazartesi günü hizmete sunulacak.