Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

9-10 yaş Karate/Kata Dalında İl Şampiyonu olan Nurettin Karaman İlkokulu 4/B sınıfı öğrenciler Şükran Damla Seyman, Şube Müdürü Mustafa Günay, Okul Müdürü Ferhat Aydın ve Babası Mustafa Seyman eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın 'ı makamında ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştı.





İl Şampiyonu Öğrenciler Şükran Damla Seyman sohbetleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'a  sporu çok sevdiğini belirterek; " 3 yıldır Karate sporunun Kata dalıyla ilgili çalışmalar yapıyorum. Ailemin desteği ve antrenörümün ilgisi ile bu sporu severek yapıyorum. 2 yıldır da Afyonkarahisar il birincisi oluyorum. Hedefim Türkiye Şampiyonası'na katılarak ilimizi temsil etmek" dedi.Şampiyon öğrencimizi başarısından dolayı tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın; " Öğrencilerimizin yerel, ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılarla gurur duyuyorum. Öğrencilerimizin ve gençlerimizin yeteneklerini açığa çıkaran sosyal faaliyetleri severek yapmaları, faydalı ve sağlıklı işlerle meşgul olmaları bizleri ayrıca mutlu ediyor. Bu konuda çocuklarımızı teşvik eden ailelerimizi ve öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. Her zaman belirttiğim gibi hedefleri olan, bu hedefleri doğrultusunda planlı ve azimli çalışan Şükran Damla gibi çocuklarımız başarıya ulaşıyor hem de mutlu oluyor " dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'ın Karate/Kata Dalında İl Şampiyonu olan öğrenciye hediye takdimi ile ziyaret sona erdi.