KARAHİSAR KALESİ’NE ÇIKMAK İÇİN YARIŞTILAR

Gözden kaçırmayın

Ramazan’da Tiyatro keyfiRamazan’da Tiyatro keyfi



Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kurumsal Ana Sponsor olduğu Frig Ultramaratonu’nun ikinci gününde Karahisar Kalesi’ne çıkma yarışması yapıldı. 

 

 Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) Kurumsal Ana Sponsor olduğu 5. Frig Ultramaratonu’nun ikinci gününde Karahisar Kalesi’ne çıkma yarışması düzenlendi.  Afyonkarahisar Valiliği’nin önünden başlayan yarışın geri sayımını Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz yaptı. Valilik önündeki törene Vali Tutulmaz’ın yanı sıra Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol katıldı.



ZORLU PARKURUN ÜSTESİNDEN GELDİLER

ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ve ATSO personeli Karahisar Kalesi’ne çıkıştaki zorlu parkurun üstesinden gelerek zirveye çıkmayı başardı.

SPORUN MERKEZİ AFYONKARAHİSAR

Karahisar Kalesi’nin zirvesinde önce A Haber ve Kanal 3’e demeç veren ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey, ardından ödül töreninde konuşma yaptı. Afyonkarahisar’ın mermerin, termalin ve lezzetin başkenti olduğuna dikkat çeken Güzbey, “Şehrimizi sporun da başkenti yapacağız. Böyle bir organizasyonda Kurumsal Ana Sponsor olmaktan mutluluk duyduk” dedi.



GÜZBEY’DEN HEDİYE JESTİ

Ödül töreni sonrasında organizasyon ekibinin teklifi üzerine Güzbey, şirketi Platin Kuyumculuk adına iki yarışmacıya iki gün NG Afyon Otel’de konaklama hediye etti. Bu jest için çekilişi Güzbey yaptı.