Akarçay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi önderliğinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Park Afyon AVM'de 'Farkında Ol Farkettir' resim sergisi düzenlenmiştir. Gençlik Merkezi ailesi olarak gönüllü gençlerle etkinlikte yer aldı.

 

Hayatınızda en az bir engelli arkadaşınız olsun. Sizler de onların evine konuk olun. Beyazay Afyon şubesi olarak engelli arkadaşlarımızı evlerinde ziyaret edildi. Karahisar Gençlik Merkezindeki gençlerin de eşlik ettiği ziyarette ,engelli arkadaşlarımızla sohbet edildi, İstek ve önerilerini dinlendi.

 

Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamında Karahisar Gençlik Merkezi olarak Afyonkarahisar Gökyüzü Uçuşları Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile düzenlenen kentteki bedensel engelliler paramotor ile uçurulması etkinliğine destek verildi. Küçük Çobanlar köyü yakınlarında bir alana gelen bedensel engelliler ve gönüllü gençlerimizin heyecanını görülmeye değerdi.

 

Beyazay Derneği Başkanı Feyza Kayar'ın konuk olduğu Afyonkarahisar yerel radyosu Radyo Hisar' da düzenlenen Engelliler Günü programına gençlik merkezi gönüllü genci katılım gösterdi.

 

Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar şubesi gönüllü gençlerin katılımıyla ziyaret edildi.

 

Karahisar Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüleri engelliler gününde engellilerin yanında olduklarını yaptıkları her faaliyette dile getirmektedirler. Bu güzel faaliyetlerde yer alan tüm gençlerimize teşekkür ederiz.