AK Parti'nin yeni Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, bir mesaj yayınlayarak göreve başladı.



İŞTE O AÇIKLAMA:





Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın olurları, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan KANDEMİR'in tensipleri ve İl Başkanımız Sayın Av.Hüseyin SEZEN'in teveccühleri ile bugün şahsıma tevdi edilen Merkez İlçe Başkanlığı görevi, benim için onurla taşıyacağım kutsal bir görev ve emanettir.

Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu hareketin hangi kademesinde olursa olsun görev yapmak, büyük bir şereftir. Ve bu emanete sahip çıkmak, gözümüz gibi bakmak vatana olan borcumuzdur.



Yeni dönemde; vefa, samimiyet, güçlü iletişim, ortak akıl ve katılımcı siyaset anlayışıyla gece gündüz teşkilatımız, hemşehrilerimiz için çalışacağız. Geçmiş ve gelecek arasında sağlam bir köprü kurup, vefa ve samimiyeti her zaman diri tutacağız.

Vatandaşlarımız, AK Davamızın 2001 ruhunu Merkez İlçe teşkilatımızda net bir şekilde görecektir. Ülkemizin kalkınmasına ışık tutan, yeniliklere öncülük eden, dünyaya entegre olmamızı sağlayan Önderimiz, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde bizlere verilmiş olan görevi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışacağız.

AK Davamızın büyümesi, güçlenmesi, her alanda hedeflerimize doğru ilerlemesi için çaba sarf eden, Merkez İlçede geçmiş dönemlerde beraber çalıştığımız tüm kardeşlerime kurucu başkanımız Av.Halil Ürün’e yönetimlerine, Semai Kaya başkanımıza yönetimlerine, şimdi halef-selef olduğumuz Bülent ESER başkanımıza yönetimlerine, emek ve gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

Milletimizden aldığımız güçle, teşkilatlarımızın desteğiyle, dostlarımızın hayır duasıyla durmak yok, yola devam, diyerek mücadeleyi sürdüreceğiz.

Bu mücadelede gayemiz, gayretimiz, hedefimiz; sorumluluğunu üstlendiğimiz kutlu davaya hizmet etmek, şahsiyetimizle, siyasetimizle, duruşumuzla, icraatımızla milletimizin gönlünü kazanmaktır. İstisnasız her bir teşkilat mensubumuz önce ülkem, önce milletime hizmet, önce partim, diyerek işlerimize dört elle sarılmak mecburiyetindeyiz.

Her zaman söylediğimiz gibi, AK Parti milletimiz tarafından kurulmuş ve bugüne kadar da milletimizin desteği, duası sayesinde ayakta kalmış bir partidir. Bizim Rabbimizden başka yönelecek hiçbir mabudumuz, milletimizden başka yaslanacak hiçbir dayanağımız yoktur.

Bu süreçte teveccühlerinden dolayı, İl Başkanımız Sayın Av.Hüseyin SEZEN’e, Bakanımız Milletvekilimiz Sn. Veysel EROĞLU’na, Milletvekilimiz Sn. Av. Ali ÖZKAYA’ya, Milletvekilimiz Sn. Av.İbrahim YURDUNUSEVEN’e, Belediye Başkanımız Sn. Mehmet ZEYBEK’e, İl Genel Meclisi Başkanımız Sn. Av.Burhanettin ÇOBAN’a, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize ve tüm teşkilatımıza şükranlarımı arz ediyorum.

Ziya Coşkun KARADENİZ

AK Parti Merkez İlçe Başkanı