PARKHAYAT Afyonkarahisar Hastanesi Onkoloji Merkezi, Medikal Onkoloji Uzmanı Dr. Utku Dönem Dilli ile hasta kabulüne devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

Dr. Dilli, PARKHAYAT Afyonkarahisar Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde onkoloji hastalarının tedavi süreçlerinde kendisi ve bütün branşlardaki uzman hekimlerle birlikte koordineli bir çalışma yürütüldüğünü ve tedavi süreçlerinde en güncel tedavi metotlarının uygulandığını belirtti. Dr. Dilli, merkezde, onkoloji hastalarının tedavilerinde son yıllarda öne çıkan kişiye özel tedavi yöntemlerinin de başarıyla uygulandığını, hastaların tedavi süreçlerinde hastane bünyesinde bulunan uluslararası standartlardaki tomografi, MR (EMAR), sintigrafi, ultrasonografi, dijital spektral mamografi gibi ileri teknoloji ürünü cihazların da kullanıldığını sözlerine ekledi.

Kanserin günümüzde tedavi edilebilir bir hastalık olduğunu dile getiren Dr. Utku Dönem DİLLİ, onkoloji hastalarının tedavilerinin olumlu yönde ilerlemesi açısından öncelikle moral ve motivasyonlarının yüksek olması gerektiğini ve PARKHAYAT Afyonkarahisar Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde tedavi gören onkoloji hastalarına bu konuda her türlü desteği sunduklarını dile getirdi. Dr. Dilli, onkoloji hastalarının sosyal aktivitelerini ve yaşam standartlarını kaliteli bir şekilde devam ettirebilmelerinin tedavi başarısı açısından kendileri ve ailelerinin yanı sıra hekimler için de oldukça önemli bir unsur olduğunu ifade etti.

Onkoloji hastalarının tedavilerinin uzun bir zaman sürecini kapsamasından dolayı hasta ve hasta yakınlarının maddi anlamda da bir takım zorluklarla karşılaşabildiklerini söyleyen Dr. Utku Dönem Dilli, PARKHAYAT Afyonkarahisar Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde onkoloji hastalarının muayene, tetkik ve tedavi işlemlerinin tamamen ücretsiz olarak yapıldığının altını çizdi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Utku Dönem Dilli, iç hastalıkları uzmanlığı eğitimini Karadeniz Teknik Üniversitesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda, onkoloji uzmanlığı eğitimini ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı, Medikal Onkoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Uzun süredir Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapmıştır. Yaklaşık 3 aydır PARKHAYAT Afyonkarahisar Hastanesi Onkoloji Merkezi’nde hasta kabulünü sürdüren Dr. Utku Dönem Dilli, aynı zamanda Türk Tıbbi Onkoloji Derneği üyesi olup, İnterdisipliner Onkoloji Derneği Uşak Bölge Sorumluluğu görevine de devam etmektedir.