Kanlıca TOKİ konutlarında, bir ailede koronavirüse rastlandı.



Afyontime haber sitesinde yer alan habere göre,

 

TOKİ konutlarında bir blokta, bir ailede görülen koronavirüs nedeni ile gerekli önlemler alındı. Site yönetim Müdürü Selçuk Nur, Afyontime haber merkezine konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı;

"TOKİ konutlarımız içerisindeki bir blokta bir ailede koronavirüs testi pozitif çıkmıştır. genelde test sonuçları pozitif çıkan ailemiz, özellilkle blokta oturan, bayanlarımız genelde kapı önlerinde toplu olarak oturup birbirleri ile sürekli yakın temas halindeler, bizler gerekli önlemlerimizi aldık tüm ekibimizle, hijyen çalışmalarımızı daha sıklaştırdık.

Normalde TOKİ sitemizin tamamına uyguladığımız hijyen çalışmalarını bu bloğa daha çok ve daha sıklıkla uygulayacağız yaklaşık 14 gün boyunca söz konusu bloğumuzu bizler gözlem altında tutacağız. Ekiplerimiz ortak kullanım alanları olan asansörleri, kapı kollarını ve merdiven korkuluklarını sürekli dezenfekte edecek.

Tüm site sakinlerinden ricam maskesiz kesinlikle çıkılmasın, sosyal mesafe kurallarına uysunlar, birbirleri ile olan temastan da kesinlikle  kaçınsınlar hepimizin sağlığı söz konusudur” ifadelerini kullandı.