Afyonkarahisar Belediyesi şehir içi trafik yoğunluğunu azaltma adına alternatif yollar üretmeye devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Afyonkarahisar Belediyesi şehir içi trafik yoğunluğunu azaltma adına alternatif yollar üretmeye devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde Kanlıca, Ataköy Kışlacık Mahallelerimizdeki bağlantıyı yapma adına geçtiğimiz aylarda tamamlanan yol açma çalışmalarının ardından Kanlıca Mahallesi, Zafer Mahallesi ve İstiklal Mahallesini birbirine bağlayan bölgede asfalt serim çalışmaları da tamamlandı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, incelemelerde bulundu. Yeni açılan alternatif yolun bölgeye hayırlı olmasını temenni eden Zeybek Başkan, şehir içi trafik yoğunluğunu giderme adına önemli bir adım attıklarına dikkat çekti.

“Alternatif Yol Güzergâhlarımız Çoğaldıkça Trafik Yükümüzde Hafifliyor”

        Yolun tamamlanmasıyla birlikte Kanlıca Mahallesi TOKİ evlerinden İstiklal ve Zafer Mahallesine rahat bir ulaşım sağlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Fen İşleri Müdürlüğümüzün yoğun çalışmaları neticesinde Kanlıca, Ataköy Kışlacık Mahallelerimizdeki bağlantıyı oluşturma adına yol açma çalışmalarını tamamlamıştık. Sezonun girmesiyle asfalt çalışmalarımızda tamamlandı ve bölgedeki trafik yoğunluğuna katkımız büyük oldu. Aynı zamanda sürücülerimize daha rahat ve konforlu bir güzergahı hizmete almış olduk.

           Şehrimizdeki ulaşım ağını ne kadar açar ve genişletirsek sosyal, trafik yoğunluğunu da o kadar azaltmış oluruz. Emeği geçen tüm ekiplerimize gönülden teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.