KARAMAN MAHALLESİ MUHTARI NEŞE YILMAZ: “Mahallemize yapılan kaldırım çalışması şahsım ve mahalle sakinlerimin talebidir”

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

KARAMAN MAHALLESİ MUHTARI NEŞE YILMAZ: “Mahallemize yapılan kaldırım çalışması şahsım ve mahalle sakinlerimin talebidir”

Karaman Mahallesi Muhtarı Şengül Neşe Yılmaz, mahallesine ait bazı sokaklarında ve Gazlıgöl Caddesi üzerinde devam eden kaldırım çalışmalarına ilişkin bir basın açıklamasında bulundu.

Kaldırım çalışmalarının bizzat kendisi ve mahalle sakinleri tarafından talep edildiğine dikkat çeken Muhtar Şengül Neşe Yılmaz, “Mahalle Muhtarlı olarak mahallemizde bulunan bazı sokaklardaki kaldırımlar ve ana cadde olması nedeniyle Gazlıgöl Caddesi üzerindeki kaldırımların Afyonkarahisarımıza yakışmadığını gözlemliyorduk. Bu konuda Belediyemize sürekli olarak kaldırımların yenilenmesi için talepte bulunduk.

Bu çalışma; bizzat benim ve mahalle halkımızın isteğidir. Belediye Başkanımız da oradaki mevcut kilitli parkelerin dokuz yıl önce yapıldığını, ana cadde üzerinde artık kilitli bir parke kaldırımın olmasının gerçekten Afyonkarahisar’a yakışmadığını gördü ve talimatıyla yenilenmeye başlandı. Bu kaldırım değişikliği talebi tamamen mahalle halkımız ve şahsım tarafından yapılmıştır. Talebimize duyarsız kalmayan Belediye yönetimine teşekkür ederiz” dedi.