Türkiye Değişim Partisi Kurucu Lideri Mustafa Sarıgül bugün gerçekleştirdiği basın toplantısı ile partinin ismini ve logosunu açıkladı.

Türkiye Değişim Partisi Afyonkaraahisar İl Başkanı Kadir Uysal konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uysal'ın açıklaması su şekilde;

"Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül bugün logomuzu ve parti ismimizi açıkladı. Partimizin logosunun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Genel başkanımız önderliğinde partimizi Afyonkarahisar'da 1. parti yapmak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Mustafa Sarıgül'ün Partisi'nin İsmi “Türkiye Değişim Partisi” Olurken , Logo ise, Anadolu ve Trakya’yı simgeleyen iki kalpten ve iki kıtayı birleştiren bir yıldızdan oluşuyor.
Sarıgül’ün partisinin ismi Türkiye Değişim Partisi oldu

Mustafa Sarıgül, İstanbul'da yaptığı basın toplantısıyla partisinin adını, logosunu ve kadrosunu açıkladı. “Türkiye Değişim Partisi” adıyla kurulan parti için Sarıgül, “Allah yardımcımız olsun” dedi.

“Kalbimiz Türkiye için atıyor” sloganıyla kurulan partisinin adını açıklarken gözyaşlarını tutmayan Sarıgül, “Bu gözyaşları sevinç gözyaşları, Buradan baktığımda yakın geleceğin, bakanları, milletvekilleri, belediye başkanlarını görüyorum. Buradan yakın geleceğin mutluluğunu, emeğini tünelin ucundaki ışığı görüyorum” dedi.

Logo ise, Anadolu ve Trakya’yı simgeleyen iki kalpten ve iki kıtayı birleştiren bir yıldızdan oluşuyor

Mustafa Sarıgül, logoyu duyurduğu toplantıda şöyle konuştu: “Tüm çalışma arkadaşlarımızla, alçak gönüllü, öz güvenli, samimi, içten, şefkatli bir anlayışla yola çıkıyoruz. Yolumuz kardeşlik ve huzur yoludur. Milletimizin yüzünü güldürme yoludur. Birliğin, beraberliğin partisi biz olacağız! Barışın, emeğin, kardeşlerin, üretimin, varlığın bereketin, hukukun, partisi biz olacağız! Uzlaşmanın demokrasinin, kültürün, bilimin, çevrenin partisi biz olacağız! Ülkemizde sorunlara çare üreten parti biz olacağız.”