Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün ve 5 günlük hava durumuAfyon'da bugün ve 5 günlük hava durumu

18.08.2019 tarihinde meydana gelen iş yerinin kurşunlaması olayından kaynaklı, B.A. ve O.Ö. isimli şahıslar arasında alacak verecek ve kadın meselesi yüzünden husumet meydana gelmiş ve akabinde, 21.08.2019 günü saat: 01:15 sıralarında İlimiz Sultandağı İlçesi Yıldırım Mah. İstasyon yolu üzerinde aralarında husumet bulunan bu iki şahsın bulunduğu iki grup arasında silahlı çatışma meydana gelmiş, olay yerinden gecen jandarma ekibinin olaya müdahale esnasında Sultandağı jandarma karakolunda görevli uzman çavuş elmacık kemiğinden yerden seken kurşunla hayatı tehlike olmayacak şekilde yaralanmış tedavisi akabinde taburcu olmuştur.

Olayın taraflarından olan O.Ö. isimli şahıs kaldırıldığı Sultandağı Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen Silahla Yaralanma sonucu eks olmuş, İ.K. isimli şahıs ateşli silah ile sol elinden yaralanmış, şahıs Afyon Devlet Hastanesi Ortopedi servisinde tedavi altın alınmış tedavisi devam etmektedir. D.D. isimli şahıs darp edilmiş gerekli tedavi yaptırılmış. Olay esnasında olay yerinde bulunan, Ö.M. ve A.K. isimli şahıslar firar etmişler yapılan çalışmalar sonucunda firari iki şahıs yakalanmış. Olay esnasında Darp sonucunda yaralanan M.O.Ö. ve E.D. isimli şahıslar tedavileri yaptırılmıştır.

Olayın diğer tarafı olan B.A. ateşli silahla yaralanmış tedavisi akabinde taburcu olmuştur. S.A. darptan dolayı AKÜ hastanesinde yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir. Ayrıca olaya karışan M.Ç. isimli şahısta yakalanmıştır.

Olay yerinde ve tarafların araçlarında yapılan incelemelerde olayda kullanılan çok sayıda boş kovan, 2 adet Baretta marka 7.65 mm tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet bıçak ve sopa ele geçirilmiştir. Olaya karışan tüm şahıslar Çay C.Başsavcılığının talimatı doğrultusunda gözaltına alınmış olup tahkikat Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından devam etmektedir.



Afyonkarahisar Valiliği