İlimizin en güzel camilerinden olan Selçuklu Camisine bir ziyaret gerçekleştiren Kent Konseyi Kadın Meclisi yönetimi, Cami yöneticilere ve mahalle sakinleriyle görüştüler.

Etkin faaliyetlerini tüm hızıyla sürdüren Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Canser Kuzu, Cami ve Din görevlileri haftası nedeniyle ziyaret ettikleri Selçuklu Camisi hocaları ve semt sakinleriyle Cami’de buluştular.

İlk olarak Selçuklu camisini gezen Kadın Meclisi, cami hakkında bilgiler aldılar. Cami ve çevresinde yapılması gereken bazı ihtiyaçlar konusunda da bilgiler alan Başkan Canser Kuzu, konuyla ilgili talepleri ilgili makamlara ileteceklerini söyledi.

Cami İmamı Veysel Arslan’dan gerekli bilgilere alan Başkan Canser Kuzu, hem mahalle sakinlerinin hem de cami cemaatinin isteklerinin yerine getirilmesi adına girişimde bulunacakları sözünü verdi. Camide kuran eğitimi alan mahalle sakinleri kadınlarla da buluşan Canser Kuzu ve yönetimi, kadınların ortak taleplerini dinlediler.

Mahalle sakini olan kadınlar, Kent Meclisi üyelerinin kendilerini ziyaret etmeleri ve taleplerini dinlemelerinden büyük mutluluk duyduklarını belirtirlerken, Canser Kuzu ve ekibi, tüm kadınları teker teker dinleyip, sorun, talep ve önerilirini not aldılar.