Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

 

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu, Çıkrık Beldesi’nde “Annemle Babam Kitap Okuyor” kampanyası başlattı.

 

TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu, anne ve babaların bilinç düzeylerinin artırılması amacıyla “Annemle Babam Kitap Okuyor” kampanyası başlattı. Afyonkarahisar’a bağlı Çıkrık Beldesi’nde sürdürülecek kampanya kapsamında 25 aileye çocuk eğitimi hakkında kitap dağıtıldı.

DEĞERLENDİRME YAPILACAK

Çıkrık İlköğretim Okulu’nda düzenlenen kitap dağıtımına katılan TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Berna Tokman, “Kitaplar, ailelere verilen sürede okunacak. Okunan kitaptan sonra mini bir sınav yapılacak. Sınav sonunda çocukların da fikri alınarak ‘Annemle Babam Kitap Okuyor’ çalışmasının değerlendirmesi yapılacaktır” dedi.

AİLE İÇİ İLETİŞİM ÇOK ÖNEMLİ

Bu kampanya ile aile içi iletişim hakkında farkındalığın artacağına dikkat çeken Tokman, “Eşler arasında anlayış, davranış bütünlüğü ve iletişimi güçlendirerek çocukların sosyal rollerinin benimsemelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Ayrıca kadınların çözüm üreten bireyler olmasını sağlamak, eşlerin kahvehaneye gitmek yerine çocukları ile ilgilenmelerini sağlamak, ailenin çocuğun yaşamındaki rolüne dikkat çekmek, örnek ebeveyn olmalarını sağlamak, bilinçli bir nesil yetiştirmek de hedeflerimiz arasındadır. Bu kampanyamıza destek olan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyelerine, Çıkrık İlköğretim Okulu idarecilerine ve kampanyamıza katılan ailelerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kitap dağıtımına TOBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcıları Arzu Duman, Müjgan Gölçük Yağcı, Mesude İntepe ile TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri Mukadder Uluışık ile Derya Gürer de iştirak etti.