Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz Katlı Pazaryerinde hizmet veren 03 Efekan Tekstil Fabrikasını ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

Vali Gökmen Çiçek, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz Katlı Pazaryerinde hizmet veren 03 Efekan Tekstil Fabrikasını ziyaret etti.

“GARİBANIN SOFRASINA KAŞIK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Belediye Başkanı Zeybek girişimleri neticesinde tahsisi yapılarak geçtiğimiz yıl açılışı yapılan tekstil fabrikasında üretim tüm hızıyla sürerken istihdam sayısı da her geçen gün artıyor.

45 KİŞİ DAHA İSTİHDAM EDİLDİ

340 kişinin çalıştığı fabrikanın Afyonkarahisar için büyük bir kazanç olduğunu söyleyen Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, fabrikanın ilimizde kurulmasında emeği geçen başta Belediye Başkanı Mehmet Zeybek olmak üzere firma sahibi Deniz Özalan ve İş Kur Müdürü Ahmet Karakaya’ya teşekkür etti. “Kadın eli değiyor, Afyon Gelişiyor” sloganının en güzel örneğinin burada oluşturulduğuna dikkat çeken Vali Gökmen Çiçek, “Afyonkarahisar’da yine mutlu bir olaya şahitlik ediyoruz. Kentimize yapılan yatırımlarla şehrimiz her geçen gün başka bir boyuta geçiyor. Özellikle istihdam noktasında işsizliğin her geçen gün azalması için ilimize ciddi yatırımlar geliyor. Organize Sanayi Bölgelerimiz büyüyor, birçok alanda yeni fabrikalar, yeni üretim alanları açılıyor. Bu anlamda Afyonkarahisar tekstil noktasında da adından söz ettirmeye çalışıyor. Tekstil yatırımlarının farklı bir özelliği de istihdam noktasında çok fazla kişiye ev sahipliği yapıyor” dedi.

“GÖZLERİNDEKİ MUTLULUK HERŞEYE DEĞER”

45 hemşehrimizin daha fabrikada iş başı yaptığını ifade eden Vali Gökmen Çiçek, “İş-Kur Müdürü çalışmaları ve takipleri neticesinde 45 arkadaşımız iş başı yaptı.

Yaklaşık bir yıl önce Belediye Başkanı, burayı atıl olmaktan kurtardı. Muazzam fabrikaya dönüştürdü. Başkan Zeybek bu arzusuna yatırımcı kardeşimiz Deniz Bey’in cevap verdi. Şu anda 340 hemşehrimiz burada çalışıyor.  Hem İş-Kur Müdürüme özellikle binanın ortaya çıkışı noktasında burayı tahsis eden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yine şehrimize bu yatırımı yapan Deniz Bey’e ayrıca teşekkür ediyorum. Çalışan arkadaşlarımızın yüzlerindeki mutluluk ve neşeyi gördüm. Bu güzellik, dünyadaki her şeye değer” dedi.

“GARİBANIN SOFRASINA KAŞIK OLUYORUZ”

Afyonkarahisar Belediyesi olarak, şehrimizde istihdam oluşturmak amacıyla her türlü faydalı girişime destek vereceklerini dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Tek gayemiz vardı, o da garip gurebanın işsiz olan insanların evlerine bir dilim ekmek götürmelerine katkı sağlamaktı. Şükürler olsun bu projemizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İstihdamı artırmak amacıyla girişimlerde bulunup, güzel şehrimize kazandırdığımız fabrikada çalışan tüm kardeşlerime kolaylıklar diliyorum” dedi. Hayata geçen projede kendisini en çok mutlu eden durumun garibanın sofrasına kaşık olmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Burada en çok mutlu olduğum şey, bir garibanın sofrasına kaşık olabilmek. 300’ün üzerinde hemşehrimiz burada evine aş götürüyor. Piyasalar açıldığı zaman bu sayının 800-1000 kişiyi bulacağını ümit ediyoruz” dedi. 2 kattan oluşan fabrikanın 10 bin metrekare alan üzerinde çalıştığını ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, özveriyle üretim yapan firma yetkilileri ve çalışanları tebrik ederek fabrikanın şehrimiz için büyük bir kazanım olduğunu sözlerine ekledi.