Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Asayiş ve Trafik ekipleri, Çobanlar , Bolvadin karayolu üzerinde yol kontrolü ve asayiş uygulamasını sıklaştırdı.

Jandarma Ekipleri tarafından durdurulan araçlar kontrol edilirken, sürücü ve yolcular da sorgulanıyor. Uygulama kapsamında durdurulan araçlarda ehliyet, ruhsat ve şahısların genel bilgi tarama sistemi ( GBT) ile sorguları yapılıyor. Şüphelenilen araçlar Jandarma ekipleri tarafından aranıyor.

Jandarma ekiplerinin yapmış oldukları bu uygulamalardan Vatandaş ise çok memnun. Vatndaşlar uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, halkın güvenliği ve huzuru açısından uygulamaları olumlu bulduklarını, devamlı olması halinde suç ve suçluların azalmasında fayda sağlanacağını söyleyerek Jandarma ekiplerine destek verdiler.

Afyonkarahisar Merkez ve İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından bugüne kadar yapılan uygulamalarda çok sayıda suçlu yakalanıp adli makamlara sevk edildi. Yapılan bu kontrollerin 31 Mart yerel seçimlerine kadar aralıksız olarak devam edeceği öğrenildi.



 

HABER: AHMET UÇMAK ( A HABER AJANS )