Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte içki imal edildiği bilgisi üzerine Sultandağı ilçesi Dereçine Beldesinde bir şahsın kaçak içki üretimi yaptığı eve operasyon düzenledi.

Gözden kaçırmayın

Afyonlu asker, trafik kazasında vefat ettiAfyonlu asker, trafik kazasında vefat etti



Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte içki imal edildiği bilgisi üzerine Sultandağı ilçesi Dereçine Beldesinde bir şahsın kaçak içki üretimi yaptığı eve operasyon düzenledi. Evde ve eklentilerinde içki yapımında kullanılan malzeme ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet faturasız kuru sıkı tabanca ve 89  adet yivsiz av tüfeği fişeği ele geçirildi



Edinilen bilgiye göre;  Sultandağı ilçesi Dereçine Beldesinde bir şahsın kaçak içki üretimi yaparak satışa sunduğu tespit edildi. Şahsın ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda, kaçak olarak ürettiği (561) litre viski, ((11) litresi kullanılan distile edilmiş, (550) litresi fermantasyon halinde), (10) litre şarap, (5) litre rakı, alkol üretiminde kullanılan düzenek, (1) adet ruhsatsız av tüfeği, (1) adet faturasız kuru sıkı tabanca ve (89) adet yivsiz av tüfeği fişeği ele geçirildi.



Yakalanan 1 şüpheli şahıs, hakkında yasal işlem yapılmak üzere adli makamlara sevk edildi.