Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığı tarafından Şuhut İlçesi Kayabelen Köyü ve Sandıklı İlçesi Arızlar Köyünde izin belgesi olmadan salyangoz toplandığı tespit edilen şahıslar yakalandı.

Gözden kaçırmayın

Afyonlu asker, trafik kazasında vefat ettiAfyonlu asker, trafik kazasında vefat etti

Afyonkarahisar il Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanı Şuhut İlçesi Kayabelen Köyü ve Sandıklı İlçesi Arızlar Köyünde izin belgesi olmadan salyangoz toplandığı tespit edilmiştir.

Şuhut ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen "Önleyici Kolluk Devriyesi’nde Kayabelen Köyü civarında C.K. isimli şahsın izin belgesi olmadığı halde salyangoz topladığı, Sandıklı ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen "Önleyici Kolluk Devriyesin de Arızlar Köyü civarında A.A. T.A. N.A. ve E.A isimli şahısların izin belgesi olmadığı halde salyangoz topladığı tespit edilmiş olup, bahse konu olayla ilgili olarak toplanan salyangozlara el konulup doğaya bırakılmış ve şahıslara 1380 sayılı Kanunun 36'ncı maddesi gereğince kişi başı (2000) TL “İdari Yaptırım” cezası uygulanması için tutanak tutularak Şuhut ve Sandıklı İlçe Tarım Müdürlüğüne teslim edilmiştir.



Afyonkarahisar Valiliği