İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partisinin düzenlediği değerlendirme toplantısında konuştu.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, partisinin düzenlediği değerlendirme toplantısında konuştu.


Başkan Mısırlıoğlu'nun konuşması şöyle:

 

SANDIKLI’DA 50-60 BİN LİRAYA MEZARLAR SATILIYOR

Akp zihniyeti tamamen ticarete yönelmiş ve yandaşlarını zengin ederken, vatandaşlarını hiç düşünmeyen bir siyasi parti konumuna gelmişdir.Sandıklı ilçesinde bir mezarlık olayı var. Sandıklılı hemşehrilerimizin 100 yıldır her dini bayramda atalarının yattığı mezarlığa giderek fatiha okurken, satmalarla ünlü akp zihniyeti bu mezarlıkları yıkarak, yeni mezarlık yapıyor ve tanesini 50-60 bin liradan satıyor. Tüm sandıklı halkı bu durumu hayretler içinde karşılıyor. Dedelerinin, nenelerinin veya anne babalarının kemiklerinin nerede olduğunu dahi bilmiyorlar. Başta valimiz olmak üzere milletvekillerine konuyu aktarıyorlar, şu ana kadar iktidar partisi milletvekillerinden hiç ses çıkmıyor. Sağ olan vatandaşa saygı göstermeyen zihniyet, ölmüşlerimizede saygı göstermiyor.
 

SEVGİ YILI AKP’NİN SEVGİ YILI MI OLDU?

Sayın valimizin başlattığı güzel bir proje olan sevgi yılı projesi, akp’nin mi sevgi yılı oldu. Küslerin barışması için mi yapıldı? İlimizde görev yapan sivil toplum örgütlerinin olmadığı, sadece akp il başkanının bulunduğu ve diğer siyasi partilerin ayrıştırıldığı bir toplumsal hareket olamaz. İlimiz için yapılacak her türlü güzel hizmetlerde, tüm siyasiler ve sivil toplum örgütleri çağrılarak görüşleri alınmalıdır.
 

AYNI PARTİNİN ADAYLARI BİRBİRİNİ ELEŞTİRİYOR

28 mart 2004 seçimlerinden bugüne kadar 17 yıldır akp li başkanların yönettiği ilimizde, iktidar partisinin başkanları olmalarına rağmen ilimize ne gibi güzellikler yaptılar? Aynı partinin adayları olduğu halde bir önceki yönetimi eleştirmek, borçları ödemek gibi mazeretlerle yıldızı parlayan dedikleri Afyonkarahisar’a helal olsun denilen hangi hizmeti getirdiler?
 

UYDUKENT’TE 100 METRE UZUNLUĞUNDA BİR CADDE VAR MI?

Revaşta olan son yerleşim merkezi uydukentte 100 metre uzunluğunda bir cadde bulabilir misiniz? Tam bir labirant görünümlü uydukentte, bir yerde 4 kat, hemen karşısında 11 kat inşaat izni neden veriliyor? Belediye meclisi toplantısında yüksek katlara izin verilmeyecek diye karar alınırken, bir sonraki meclis toplantısında park afyon avm’nin yapacağı rezidans daireler için neden 10 kat izin veriliyor? 10 kat izin verilen yer için kamu yararına deniliyor, hangi kamu buraya 10 kat bina yapacak? Avm nin ortakları kamudan mı sayılıyor?
 

EV SAHİPLERİNİ NEDEN PROVAKATÖR DİYE SUÇLUYORSUNUZ?

            Kentsel dönüşüm diye yola çıkarken vatandaşı mağdur etmek sizin zihniyetiniz mi? İtiraz eden ev sahiplerini neden provakatör diye suçluyorsunuz? Neden azarlıyor sunuz? Metre karesi 460 liraya nerede arsa var. 100 metre kare binası olan vatandaşa 46 bin lira ödececeksiniz, yapılan daireleri 500-600 bin liradan satacaksınız. Adaletiniz bu mu sizin?
 

MÜZE ÖNÜNDEN POSTANE ÖNÜNE KAÇ DAKİKADA GELİYORSUNUZ?

            Çakarlı araç kullanmadan müze kavşağından postane önüne kadar kaç dakikada gelebiliyor sunuz? Bir ilçeyi andıran şehir merkezinde güzel görüntü vermek için neler yaptınız? 4 dönemdir yönettiğiniz belediye başkanlığında bir trafik sorununu bile çözemeyenler, yıldızı parlayan şehir diyemezler.Eskişehir, kütahya, uşak, ısparta illerine gidin bakın, yıldızı nasıl parlamış gözlerinizle görün.Birinci sıradan vaz geçtim, ikinci ve üçüncü sıra park yapan caddelerde neden sıkı denetim uygulamıyor sunuz? Kaldırımları adeta panayıra çeviren partililerinize ses çıkartmazken, partinizden olmayan esnafa kötü muamelede neden bulunuyor sunuz?
 

BELEDİYEDE TERÖR ESTİRENLER VAR

Belediye demek vatandaşına iş sahası açmak demektir. Siz vatandaşınıza iş sahası açacağınız yerde, vatandaşın yaptığı işlere göz dikerek rekabet ediyorsunuz. Maaş derdiniz yok, kira derdiniz yok, sadece seçimlerde size oy verenlere iş sahası açmak için pastane kafe otapark petrol ofisi şehir temizliği gibi işlere giriyorsunuz. Bu mu sizin belediyecilik anlayışınız. Belediyenin hangi biriminde huzur var. Her sabah işine gelen memur veya işçi bugün sürülme sırası bende mi diye tedirgin geliyor. Başkan dışında kim belediyede terör estiriyor? Vatandaş merak ediyor. Pandemi süresince millet ittifakından seçilen belediye başkanlarının vatandaşına verdiği hizmetin yüzde kaçını siz verdiniz. Ötelemek veya taksitlendirmek dışında esnaftan sildiğiniz borçları var mı?
 

MEVSİMLİK İŞÇİLER PARTİYE ÜYE EDİLİYOR

Çeşitli işlerde sezonluk çalıştıracağınız vatandaşlarımızı neden partiye üye olmaya zorluyorsunuz? İl başkanından referans getir diye şart koşuyorsunuz? Adalet ve kalkınma adını taşıyan partinizde neden tüm işlerinizde adaletsizlik var? Adam kayırma var?


İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı
Muhammet Mısırlıoğlu