İYİ Parti Afyonkarahisar Teşkilatı, Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti'ne (AGC) önceki gün ziyarette bulundu.

Ziyarette İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı, Merkez İlçe Başkanı Orhan Karagöz ve partililer katıldı. İYİ Parti Teşkilatı'nı AGC'den 2. Başkan  İsmail Akar, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Dilek, Faruk Kılınç ve Mehmet Abdioğulları ağırladı. Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde her türlü siyasi farklılıklara rağmen ülkede birlik ve beraberlik içinde yaşanabileceği hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.


Mısırlıoğlu, "Bu vatanda birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur içinde her türlü siyasi farklılıklarımıza rağmen, her zaman Afyon'la ilgili konularda bir araya gelip tek yumruk halinde çalışmak bizim için bir şeref. Memleket hepimizin. Taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Vatandaşa hizmet noktasında siyasi partiyi bir araç olarak görüyoruz, amaç olarak görmüyoruz. Devletle vatandaş arasında demokrasiyle yönetilen ülkelerde siyasi partiler rekabet içinde çalışırlar. Bu rekabeti sürdürürken de incitmeden, toplumun değerlerine, kutsallarına, birlik beraberliğe  zarar vermeden, hep beraber siyasi fikrimizle birlikte hizmet etme şansı buluruz. Bunu yanlış yerlerde kullanırsanız hem millet, hem devlet hem de başında bulunduğumuz parti zarar görür.biz milletimize en iyi hizmetin verilmesi noktasında partimizi en üst seviyede temsil edip, vatandaşımızla birlikte memleket meselelerimizi konuşmaya çalışıyoruz. Teveccüh buyururla önümüzde iktidar görünür, iktidar fırsatı yakalarsak da şu an zaten bütün konulara vakıf oluyoruz gezdiğimiz alanlarda. Allah nasip ederse öyle bir durumla karşılaşırsak da her şeye hazırız" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu kendilerini ağırladıkları için AGC Yönetimi'ne teşekkür ederken, AGC 2. Başkanı  İsmail Akar ise nazik ziyaretleri için Cemiyet adına İYİ Parti Afyonkarahisar Teşkilatı'na teşekkürlerini sundu. Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.