İYİ Parti’nin kuruluş yıl dönümü binlerce partilinin katılımı ile kutlandı. Gecede partililer hep bir ağızdan “Başbakan Meral Akşener” diye sloganlar attı 

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

İYİ Parti’nin kuruluş yıl dönümü binlerce partilinin katılımı ile kutlandı. Gecede partililer hep bir ağızdan “Başbakan Meral Akşener” diye sloganlar attı 

İYİ PARTİ 4.YAŞINDA 
Türk siyasi tarihine, 4 yıl önce Meral Akşener liderliğinde adını yazdıran İYİ Parti’nin kuruluş yıl dönümü Afyonkarahisar il teşkilatının düzenlediği coşku dolu programla kutlandı.

Veysel Eroğlu kapalı spor salonunda düzenlenen etkinlikte İYİ Parti’nin kuruluş yıl dönümü kutlanırken 500 yeni üyeye de rozetleri Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından takıldı. 

Katılım yoğun oldu
Kutlama programına İYİ Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Genel Merkez teşkilat Başkan Yardımcıları Mehmet Aslan, Faysal Hacı Mustafaoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar milletvekili Burcu Köksal,geçtiğimiz dönem İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkanı Adayı Dr. Mahmut Koçak, CHP il Başkanı Yalçın Görgöz, Gelecek Partisi il başkanı Niyazi Ertaş, Deva Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Demokrat Parti il Başkanı Hikmet Bülbül, İhsaniye belediye Başkanı Tünay Türkmen, Dercine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ve çok sayıda partili katıldı.  

“İYİ Parti kuruluğu günden bu yana tüm dengeleri değiştirdi”
Programın açılış konuşmasını gecenin mimarı olan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu yaptı. Başkan Mısırlıoğlu: “Kaymağın, mermerin, Termalin, sucuğun, lokumun, Tarım hayvancılığın kurtuluşu ve kuruluşun zaferin Başkenti Afyonkarahisar’ımıza hoş geldiniz Şeref verdiniz. Sayın Genel Başkanımızın öncülüğünde kuruluşu ile tüm dengeleri değiştiren yenilmez denilenlerin yenilebileceğini gösteren iyi partimiz bu gün 4 yaşında. ”dedi.

“Türkiye'nin 13. cumhurbaşkanı bizim adayımız olacaktır”
İYİ Partinin yapılacak ilk seçimlerde birinci çıkacağını söyleyen İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu : “Allah’ımıza şükürler olsun ki partimize karşı atılan iftiralar ve kurulan kumpaslar milletimizin teveccühü, teşkilatlarımızın kararlı ve azimli çalışmaları ve hepsinden önemlisi genel başkanımızın Elif gibi dik duruşu ve feraseti ile tarumar olmuştur. Bugün itibariyle partimizin Türkiye'de yapılacak ilk seçimlerin mutlak galibi olacağına inancımız tamdır. Genel başkanımızın da dediği gibi Türkiye'nin 13 cumhurbaşkanı bizim adayımız olacaktır. İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçilmesi ile Genel başkanımız Allah'in izniyle milletimizin teveccühü ile Başbakan olacaktır. Dedi. 

“İYİ Parti Türk milletinin umudu oldu”
İYİ Partinin iktidar yürüyüşünün ilk adımını bu gece Afyonkarahisar’dan attıklarını ifade eden İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu: “İşte burada Türk milletinin umudu haline gelen iyi parti her geçen gün büyümektedir ve halkımızın umudu haline gelmiştir bu gece Afyonkarahisarlı hemşire hemşerilerimizle birlikte iktidara yürüyüşümüz başlamış olup Türkiye’mizin her köşesinde Zafer çığlıkları kulaklarımızı çınlatmaktadır”. Dedi. 

 “İYİ Partililer ülkenin geleceği için yola çıktılar”
Son olarak partilere seslenen İYİ Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da İYİ Partinin kuruluşundan bu yana Türk siyasi tarihine yön veren bir parti olduğunu söyledi. Genel Başkan Yardımcısı Aydın: “Kuruluşundan bugüne Türk siyasi tarihine yön veren bir parti olduk. Bugün iktidar adayıyız. İyi partililer ülkenin geleceğine adım atmak için cesaretle yola çıkan yürekli insanlardan oluşuyor. İlerde Türk siyasi tarihi yazıldığında göreceksiniz ki iyi partililerin her şeye rağmen dimdik durarak siyaset yapmaları yazılacaklar. Her dönemin geçiş dönemleri vardır. Bugün ülkeyi yöneten iktidarın elinde devlet gücü vardır. Ama bu devlet gücünü bir sopa gibi kullanıyorlar. Allah’ın ayetinde adaletli yönetin sözünü bile şu anda görmezden geliyorlar. Dedi. 

“Milletimiz ülkeyi soyanları gördü”
İktidarın İslam maskesi ile ülkeyi soyduğunu ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Aydın: “İslam maskesi altında bütün ülkeyi soyup soğana çevirenler milletin yüzünü yere düşürenler tarafından yönetiliyoruz. Öyle bir iktidar ki insanları sadece sindirme ve korkutma üzerine siyaset yapıyorlar. Unutmayın ki kısa bir zaman önce bir mahalli seçimi geride bıraktık. Bu seçim Türkiye’nin dönüşümünün en önemli mihenk taşıdır. Parti olarak biz gittik Cumhuriyet Halk Partisi‘ne gelin görüş görüşelim dedik. Mahalli idareler kitlelerle ilgili iletişimin en büyük silahıydı. Kurulmuş olan ak Parti düzeninin bertaraf edilmesi lazımdı büyük belediyelerin imkânlarını kullananları harama bulaşmaktan zerrece yüzü kızarmayanları milletimizde gördü. Dedi.
“Lider Akşener korku siyasetini yıktı”
İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği cevapla korku siyasetinin yıkıldığını ifade eden İYİ Parti teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın: “Seçim döneminde de iktidar tarafından korku silahı bir anahtar gibi kullanıldı. Recep Tayyip Erdoğan seçim döneminde iyi Parti Genel başkanımız Meral Akşener’e seni hapse atacağım dediğini asla ve asla unutmayacağız. Liderimiz Meral Akşener’de önüne bavul koyup meydanlara çıkıp ey Recep Tayyip Erdoğan benim bavulum hazır hapse girmeye hazırım dediği gün Türk siyasetinde korku duvarının yıkıldığı andır. Siyaset cesaret ister dik durmak ister siyaset mücadele ister işte İYİ Partide siyaset böyle yapılır”. Dedi.  

Kurtoğlu ve Çelik sahne aldı 
Konuşmalardan sonra Fantezi Müziğin prensi sevilen sanatçı Cengiz Kurtoğlu ve halk müziği sanatçısı Sami Çelik sahne aldı. Gecede kulakların pasını silen Kurtoğlu ve Çelik en sevilen parçalarını iyi partililer için seslendirdi. Geceye katılan binlerce İYİ Partililer tek bir ağızdan sanatçıların eserlerine eşlik ettiler.

Ülkemizin birçok şehrinden il Başkanları katıldı
İYİ Parti Kütahya il başkanı Erol Ertürk, Uşak il başkanı Şener Toköz, Denizli il başkanı Raziye Akışık, Konya il başkanı Gökhan Tozoğlu Isparta il başkanı Hasan Büyükçam, Burdur il başkanı Faruk Erkan, Ordu il başkanı Ekrem Şentürk, Giresun il başkanı Abdulkadir Eroğlu, Çorum il başkanı Bekir özsaçmacı, Amasya il başkanı Avni verdi, Tokat il başkanı Ömer Sağol katıldı.

Plaket ve Rozet takılan ilçe başkanları
İYİ Parti Afyonkarahisar Merkez ilçe Başkanı Burhanettin Buğa, Başmakçı ilçe başkanı Yaşar Uğurlu, Bayat ilçe başkanı Şakir Cirit, Bolvadin Süleyman Toker, Çay ilçe Başkanı Bekir Peker, Çobanlar ilçe Başkanı Ahmet Uysal, Dazkırı ilçe Başkanı Metin Özbay, Dinar ilçe Başkanı Oktay Sayın, Emirdağ ilçe Başkanı Ergün yardımcı, Hocalar ilçe Başkanı Nihat Sarı, İhsaniye ilçe Başkanı Süleyman Gür, İscehisar ilçe Başkanı Necmi öz Sarı, Sandıklı ilçe Başkanı Emir Erkalan, Sinanpaşa ilçe Başkanı Osman Aslan, Sultandağı ilçe Başkanı Yılmaz Kırtaş, Şuhut ilçe Başkanı Cengiz Oral, Evcile ilçe Başkanı Fathin Öztürk’e rozetleri takıldı.