İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il başkan yardımcıları Mehmet Bahşi, Ömer Yılmaz, Sandıklı ilçe başkanı Av. Emir Erkalan ve ilçe yönetimi Sandıklı Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı


İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, il başkan yardımcıları Mehmet Bahşi, Ömer Yılmaz, Sandıklı ilçe başkanı Av. Emir Erkalan ve ilçe yönetimi Sandıklı Köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sırasıyla Koçhisar, Örenkaya, Alamescit , Menteş, Kusura ve Ballık köylerini ziyaret eden Başkan Mısırlıoğlu ve İYİ Parti heyeti vatandaşlarla bir araya gelerek onların yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm noktasında İYİ Partinin projelerini anlattılar.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyaretlerde vatandaşlarımız gübre, yem, mazot, tohum, ilaç gibi tarım girdilerinin anormal artışından dert yandılar.

Başkan Mısırlıoğlu”Köylümüz sürekli olarak göz ardı edilmiş olmaktan yana dertli ve üzgün. Hatta kendi içlerinden çıkan insanlara bile güvenleri kalmamış durumda. Vatandaşlarımız canını yakan, düzenini bozan ülkenin genel sorunları ile boğuşmaktan yorgun düşmüş” dedi.

” İnsanlarımızın sorunlarını dinlemeye, not almaya, onların sesi olmaya, elimizden geldiğince dertlerine ortak olarak çözüm yolları üretmeye devam edeceğiz “ diyen Başkan Mısırlıoğlu” Köylümüz dertli, köylümüz küskün, köylümüz öfkeli ama öfkesini göstermeyecek kadar da onurlu. Tabi onur kelimesinin anlamını çoktan unutmuş olanlar için bu hiçbir şey ifade etmeyecektir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün köylü milletin efendisidir sözünü unutanlara biz hatırlatacağız. Teşkilat mensuplarımızla birlikte yaptığımız gezilerimizi sürdürüyoruz. Ayrım yapmaksızın şehrin genelinde vatandaşımız AKP iktidarından yana dertli olduğunu belirtiyor.” diye ifade etti.

Başkan Mısırlıoğlu ve İYİ Parti heyeti Sandıklı ilçesinde Cumhuriyet Parkında oturan vatandaşlarla da sohbet ederek İYİ Partinin projelerini anlattılar.