Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti’ye ‘Milli duruş sergile’ çağrısına yanıt verip AK Parti’ye geçtiler 

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti’ye ‘Milli duruş sergile’ çağrısına yanıt verip AK Parti’ye geçtiler 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İyi Parti’ye yaptığı milli bir duruş sergile çağrısının ardından İyi Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker ve arkadaşları AK Parti’ye katıldı. Rozeti takan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, bundan sonra da AK Parti’ye yoğun katılımların olacağını kaydetti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iyi Parti’ye yaptığı “Temenni ederiz bir dönüşüm yaparak gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir.” Çağrısının ardından İYİ Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker ve bir yardımcısı partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Gençlik Kolları üyelerinin tamamının istifa edeceği belirtilen toplantıda rozeti AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve AK Parti Merkez ilçe başkanı Ziya Coşkun Karadeniz taktı.

“Tebrik ediyor, hoş geldiniz diyorum”

Burada bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘milli bir duruş sergile ve bu masayı terk et’ çağrısının ardından bu çağrıya uyarak partimize katılım sağlayan ve evine geri dönen İyi Parti Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Toker ve arkadaşlarını tebrik ediyor hoş geldiniz diyorum. Bu dava kutlu bir dava olmakla birlikte bu aile çok özel bir ailedir. AK Parti dünyanın en büyük sivil toplum örgütü ve en büyük dayanışmanın sergilendiği, organize edildiği muhteşem bir sivil toplum örgütüdür. Bizim kapılarımız bütün vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. Herkes burada kendine bir parça bulabilir ve inandığı yolda yürüyerek bu davaya hizmet edebilir. Biz bütün vatandaşlarımızı partimize çayımızı kahvemizi içmeye bekliyoruz. Sadece talepleri değil bizlerle tanışmak, bize dair, hedeflerimize dair merak ettikleri ne varsa öğrenmek için partimize gelebilirler” diye konuştu.

“Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz”

Uluçay, “Son günlerde yapmış olduğumuz üye ziyaretlerimiz de birebir vatandaşlarımızla temas ediyor, hem taleplerini dinliyoruz, hem de onlarla hasbihal ediyoruz. Bununla birlikte üye ziyaretlerimizde birçok vatandaşımızın da AK Parti ailesine katılma arzusu içerisinde olduklarını görüyoruz. Her birinden Allah razı olsun. Üye sayılarımızı gün geçtikçe arttırıyor ve 2023 hedeflerimize doğru emin ve hızlı adımlarla ilerliyoruz. Bundan sonra da partimize katılımların olacağını ifade etmek istiyorum ” dedi.