İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, yönetim kurulu ile birlikte Başmakçı ve Evciler’de esnafları tek tek dolaşarak Türk bayrağı hediye etti.


Esnafların, bu ülkenin bel kemiği olduğunu söyleyen Başkan Mısırlıoğlu, " Şanlı Türk Bayrağımızı Afyonkarahisar merkez ve tüm İlçelerimizde tüm hızıyla dağıtmaya devam ediyoruz. En kısa sürede esnaflarımızın işyerlerini Türk Bayrakları ile donatacağız. Bu gün Genel Başkanımız Meral Akşener’in selamlarını ileterek onun gönderdiği şanlı Türk Bayrağımızı vermek için buradayız. Esnaflarımızın çektiği sıkıntılara ortak olup, çözüm noktasında İYİ Parti olarak yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Biz bu kritik günlerde esnafımızı ve vatandaşlarımızı her hangi bir Parti Bayrağı değil, şanlı Türk Bayrağımız altında bir araya gelmeye davet ediyoruz. Biz siyaset yapmak, oy istemek için yollara çıkmadık” dedi.

Türk Bayraklarını iş yerlerine asan esnaflarda İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.