İYİ Parti Afyonkarahisar İl Kurucu Başkanı Erdal Gümüş, Merkez İlçe Kurucu Başkanlığa kentte eczacılık yapan Okşan Ulusoy Efe’nin getirildiğini açıkladı.

 

İlçelerdeki istişare toplantılarının ardından 7 ilçenin kurucu başkanlarının belirlendiğini hatırlatan Başkan Gümüş, “Afyonkarahisar Merkez İlçe Kurucu Başkanımız Okşan Ulusoy Efe olmuştur. Kendisine öncelikle hayırlı olmasını diliyor ve görevinde başarılar diliyorum. Afyonkarahisar Merkezinde bu görevi üstlenebilecek bir çok kardeşimiz var. Hepsi merkez ilçenin değil il başkanlığı görevini yapabilecek bilgi, tecrübe ve donanıma sahip arkadaşlarımız. Bize destek veren, bizimle birlikte olan, bu kutlu yolda bizimle yürüyen tüm kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

AFYONKARAHİSAR İYİ OLACAK

 

Kendisine görev tebliğinin ardından duyduğu heyecan ve mutluluğu dile getiren Merkez İlçe Kurucu Başkanı Okşan Ulusoy Efe ise kendisine bu görevi layık görmelerinden dolayı başka İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurucu üyeleri ile İl Başkanı Erdal Gümüş’e teşekkür etti.

 

İYİ Parti ile Türkiye’nin ve Afyonkarahisar’ın iyi olacağını belirten Merkez İlçe Başkanı Okşan Ulusoy Efe, “Halkımızın yeni bir umudu olan İYİ Parti’de Merkez İlçe Başkanlığı görevinin tarafıma verilmesi beni mutlu etti. Bugünden tezi yok çalışmalarımıza başlayacağız. Bizin insanımız en iyi hizmete layık. Onun için kapı kapı dolaşarak neler yapabileceğimizi anlatacağız. Bu konuda öncelikle kadınlarımız olmak üzere tüm Afyonkarahisar halkına inanıyor ve onlara güveniyorum” dedi.

 

İYİ Parti’nin Merkez İlçe Başkanlığı görevine bir bayanın getirilmesi kamuoyunda da olumlu karşılandı.

 

OKŞAN ULUSOY EFE KİMDİR?

 

Aslen Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinden olan Okşan Ulusoy Efe, 1976 yılında Bursa’da doğdu. Babasının mesleği gereği ilk, orta ve lise öğrenimimi Kırıkkale’de tamamladı.

 

1999 yılında Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitiren Okşan Ulusoy Efe, 12 yıldır serbest eczacı olarak devam ediyor. Okşan Ulusoy Efe evli ve 2 çocuk annesi.

 

>>>> Sait Karaduman