İYİ Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı seçim çalışmalarına hız verdi. Daha önce seçime hazırlık olarak il ve ilçe kongrelerini gerçekleştiren İYİ Parti, dün genel istişare toplantısı yaparak seçim stratejilerini belirledi. Toplantıya İl ve ilçe yönetimleriyle merkez ilçe ve ilçelerde seçim çalışmalarını yürütecek olan ilçe başkan yardımcıları da katıldı.

14 Mayıs olarak belirlenen seçim tarihine kısa bir süre kala İYİ Parti çalışmalarına hız verdi. İYİ Parti İl ve ilçe yönetimleri, genel istişare toplantısında bir araya geldi. Seçim stratejilerinin konuşulduğu toplantıda Cumhuriyet’in temel taşlarına ve demokrasiye sahip çıkma mesajları verildi.

İYİ Parti genel istişare toplantısında konuşan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, sağduyu çağrısında bulunarak il ve ilçe teşkilatlarına çok çalışmaları gerektiğini söyledi. Mısırlıoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bizler Cumhuriyetimiz için, aziz milletimiz için, demokrasimiz için elini taşın altına koymuş birer gönüllüyüz aslında. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere var gücümüzle çalışacak ve Allah’ın izniyle bu seçimlerden zaferle çıkacağız. Bu süreç zorlu ve yıpratıcı bir süreç. Ama biz yılmayacağız, yıkılmayacağız ve son güne kadar tüm gücümüzle çalışacağız. Çünkü zaman bunu gerektiriyor. Ülkemizi tek adam rejiminden kurtaracak, yeniden demokratik bir yönetime kavuşturacağız. Söz yeniden milletin olacak Allah’ın izniyle. Korku ve yıldırma politikasına demokratik yöntemlerle son vereceğiz. Önümüzde çok kısa bir süre var. Bu süreyi iyi değerlendirip kendimizi doğru ifade etmemiz gerekiyor. Bizim tek derdimiz seçimi kazanmak değil. Bizim derdimiz memleket, bizim derdimiz Cumhuriyet… Bu sebepledir ki çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız. Bu yolda tüm dava arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcımız olsun.”