İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ve beraberindeki yöneticiler, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç ve beraberindeki yöneticiler, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

20. Dönem 1. Meclis Çalışma Toplantısı dolayısıyla Afyonkarahisar’da bulunan İstanbul Ticaret Odası (İTO) yönetimi, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı (ATSO) ziyaret etti. Ziyarete İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Dursun Topçu ve İsrafil Kuralay, İTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Özer, Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Coşkun, Bahadır Yaşık, Burhan Polat, İbrahim Doğan Salman, Levent Taş, Servet Samsama ve Yakup Köç, İTO Genel Sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu katıldı.

Ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, ATSO Meclis Divan Kâtip Üyesi Osman Erdem, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hayrettin Güzbey, Hacı Sait Evrenkaya ve Ekrem Demirel ile ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol hazır bulundu.

Karşılıklı iyi niyet dileklerinin sunulduğu ziyarette ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO’nun faaliyetleri ve Hizmet Binası hakkında İTO yönetim heyetine bilgiler verdi. Serteser, İTO yönetim heyetine ATSO Meclis Salonu’nu gezdirdi. Heyet, ATSO’nun Afyonkarahisar Fotoğrafları Sergisi’ni de ziyaret etti. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.