ATSO ile yapılacak dostluk maçı için Afyonkarahisar’a gelen İTO Futbol Takımı, maçtan önce, şehrin tarihi ve turistik mekânlarını ziyaret etti.

 

ATSO ve İTO Futbol Takımları arasında yapılacak dostluk müsabakası öncesinde İTO Futbol Takımı, Fevzi Kaya’nın rehberliğinde Ulu Camii, Millet Hamamı, Sultan Divanî Mevlevihane Müzesi ve Türbe Camii, Uzun Çarşı ve Taşhan’ı gezdi. ATSO ve İTO Futbol Takımları, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde İkbal Lokantası’nda ağırlandı.

YOĞUN KATILIM OLDU

ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, İTO Yönetim Kurulu Üyesi Levent Taş, ATSO Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Asım Bozca, ATSO Meclis Kâtip Üyesi Osman Erdem, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Gül ve Ahmet Şükrü Köse, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Anlıak, Akif İşbilir, Fatip Şapcı, Hacı Sait Evrenkaya, Hayrettin Güzbey ve Yücel Albay yemekte hazır bulundu.

“ÇOK GÜZEL HATIRALARIMIZ OLDU”

Yemekte konuşan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO ve İTO arasında futbolla başlayan dostluğun sürmesini dilediklerini kaydetti. Serteser, “İlk maçı İstanbul’da yaptık. Çok güzel ağırlandık, çok güzel hatıralarımız oldu. Buradaki dostluk maçının en güzel şekilde geçeceğine inanıyorum. İstanbul Ticaret Odası, Türkiye’nin en büyük ve ilk Ticaret Odası. Biz bu maçla birlikte oluşan dostluklar dolayısıyla çok müteşekkiriz. İnşallah bunlar devam edecek. Biz istiyoruz ki bu karşılaşmaları lig usulü yapalım, buradaki termal tesislerimizi kullanalım. Bu projemizi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu inceliyor” dedi.

“İSTANBUL’DA BİR KAPINIZ VAR”

İTO Yönetim Kurulu Üyesi Levent Taş da ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri’ne misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti. Taş, “İstanbul’a geldiğinizde de, burada da sizin sıcaklığınızı hep hissettik. Biz İstanbul Ticaret Odası Spor Kulübü olarak uzun yıllardır bu tarz sosyal aktiviteleri yapmaya çalışıyoruz. Burada ana amacımız, hem şehirler arası köprüleri daha güçlendirmek, hem gençlere örnek olabilmek, hem de bizi iş hayatının dışına çıkarıp sosyal olarak bizi rahatlatacak hareketlerde bulunmaktır. Sayın Yönetim Kurulu Başkanımız Şekib Avdagiç ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz’in selamları var. Bu maçın ardından da hep bir arada olalım, ilişkilerimizi belki ticari olarak da sürdürelim. İstanbul’da bir kapınız olduğunu unutmayın” ifadelerini kullandı.

ANITPARK’TA HATIRA FOTOĞRAFI

İkbal Lokantası’nın önünde toplu fotoğraf çekiminin ardından İTO Futbol Takımı heyeti, Uzun Çarşı’yı gezdi. Utku Anıtı önünde de hatıra pozu veren İTO Futbol Takımı heyeti, otele dönüş istikametinde Akarçay’ı da görme fırsatı buldu.