Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi 2.İlçe Yönetim Kurulları Bölge İstişare toplantısı Çay Temsilciliği ev sahipliğinde yapıldı.rnÇay İlçe Temsilcisi Halit Dönmez’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda sözü ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Türk Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şubesi 2.İlçe Yönetim Kurulları Bölge İstişare toplantısı Çay Temsilciliği ev sahipliğinde yapıldı.
Çay İlçe Temsilcisi Halit Dönmez’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda sözü şube başkanı Erol Özsoy’a verdi. Özsoy, “Üzerimizdeki siyasi ve bürokratik baskı tüm hızıyla sürmesine rağmen yanlış, üstüne yanlış yapanlarla meşru mücadelemiz kararlılıkla ve cesaretle devam etmektedir. Türk Eğitim-Sen Milli bir sivil toplum kuruluşumuz bu vasfımız bizim için bir iftihar vesiledir. Üyelerimizin hak ve hukuk mücadelesi için her türlü meşru yöntemi kullanıyoruz. Büyümeye devam ediyoruz. Allah yardımcımız olsun” dedi. Daha sonra Şube  Mali Sekreteri Hüseyin Arıkan ve Şube Mevzuat Sekreteri Osman Aydın alanlarıyla ilgili olarak, toplantıya katılanları bilgilendirdi. Toplantı karşılıklı soru-cevap biçiminde devam etti. Yaklaşık 3 saat süren toplantı iyi dileklerle sona erdi.