Bazı kaymakamlar şov yapıp gerginlik yaratırken Afyonkarahisar’ın Bayat İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek köylüleri evlerinde ziyaret ediyor.rnrnKöy ziyaretlerinde halkla bir araya ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Bazı kaymakamlar şov yapıp gerginlik yaratırken Afyonkarahisar’ın Bayat İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek köylüleri evlerinde ziyaret ediyor. Köy ziyaretlerinde halkla bir araya gelen Kaymakam Bedirhan İmamoğlu ve beraberindeki daire müdürleri, muhtarlardan sorunlar hakkında detaylı bilgi alırken, daire amirleri de kurumlarının çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler sundu.
Köy gezilerinde halkın sıkıntılarını da dinleyen Kaymakam Bedirhan İmamoğlu, sorunların çözümü için ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları vererek, en kısa zamanda çözüm istedi.
Köy ziyaretlerinde, atıl kalmış devlet binalarının köyün ihtiyaç duyduğu alanlarda kullanılabilmesi için gerekli işlemlerin yapılması talimatını veren Kaymakam İmamoğlu, köylerde yapımı devam eden parke taşı çalışmalarını da inceleyerek, gördüğü eksikliklerin düzeltilmesi için müteahhitlere gerekli uyarılarda bulunulmasını istedi.
Köy gezilerinde halkın sıcak ilgisi ile karşılaşan Kaymakam İmamoğlu’na vatandaşlar gösterdikleri ilgi için teşekkür ederek, devletin her birimini yanlarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.