Afyonkarahisar Defterdarlığı Merkez ve İlçe Vergi Dairesi Müdürlükleri ile İlçe Malmüdürlüğü mükelleflerinin Yılık Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve Gayrimenkul Sermaye İradı Beyannamelerine göre ilimizde en fazla vergi ödeyen mükellefleri ilan etti.Afyon vergi rekortmenleri belli oldu

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

Afyonkarahisar Defterdarlığı Merkez ve İlçe Vergi Dairesi Müdürlükleri ile İlçe Malmüdürlüğü mükelleflerinin  Yılık Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve Gayrimenkul Sermaye İradı Beyannamelerine göre ilimizde en fazla vergi ödeyen mükellefleri ilan etti.

Afyon Merkez ve İlçelerinde açıklama kapsamına alınan kriterleri tutan ilk 100 sıraya giren Yılık Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi ve Gayrimenkul Sermaye İradı mükelleflerini afyon defterdarlığı sitesinde de ilan edilmiştir.

GELİR VERGİSİNDE ŞUAYP DEMİREL REKORTMEN

Gelir Vergisi mükellefleri arasında en fazla vergiyi ödeyen isim İşadamı Şuayp Demirel olurken, 2’inci sırayı alan mükellef isiminin açıklanmasını istemedi. Listenin 3’üncü sırasında Mahmut Ekici yer alırken ardından  4'üncü sırada Ahmet Erçin Öztaylan yer aldı.5'inci sıradaki rekortmen de isminin açıklanmasını istemezken 6'ıncı  sırada Ahmet Kolaylı yer aldı. 7'inci sıradaki rekortmen de isminin açıklanmasını istemezken ardından sırasıyla Talat Tetik, Cihat Özcan ve Cengiz Gölsel, yer aldılar.

KURUMLAR VERGİSİ’NDE TAŞ ZAMANI 1’İNCİ

Kurumlar Vergisi rekortmenleri arasında ilk sırada Taş Zamanı Mermer yer alırken, 2’inci sırada Kırlıoğlu Kimya San. A.Ş., 3’üncü sıradaKara Mehmet Mermer yer aldı.

GAYRİMENKUL’DE ÇAKMAK LİDER

Gayrimenkul Sermaye İradı bakımından en fazla vergiyi ödeyen mükellef ise Veli Çakmak oldu. Çakmak’ı Ahmet Küçük ve Ahmedi Salim Pancar takip ettiler.