Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

 

Sivil toplumun gücüne inanan, İstanbul, Kocaeli bölgesinde yaşayan Afyonkarahisar'lı derneklerin yöneticileri, İstanbul'da 24 Ocak 2019'da eğitime destek olmak için, AEV Yönetim Kurulu Üyesi Musa Bursalı'nın açılış konuşmasıyla başlayan dayanışma gecesinde, İstanbul'da buluştu.

Hemşehrimiz İş Adamlarından Mehmet ÖZER, Afyon Eğitim Vakfımızın faaliyetleri ve arsa alımı ile ilgili başlattığı SMS kampanyası hakkında bilgi aktardı. Gecede, hemşehrimiz Prof.Dr. Ekrem Çulfa'nın, "Mutlu Olma Sanatı ve Yaşam Sevinci" konulu Konferansı gerçekleştirilmiştir. Öte yandan, Afyonkarahisarlı sanatçımız Ali Kurtuluş ŞAYLI, Afyonkarahisar türküleri söyleyerek, gurbette olan bizlerin sıla hasretini gidermeye çalışmıştır.

Daha sonra MADEF Genel Sekreteri ve İstanbul Pendik Afyonkarahisarlılar Dernek Başkanı Ömür GÜLSEVEN, İstanbul, Kocaeli ve Bursa Derneklerimiz tarafından kurulan MADEF Marmara Bölgesi Afyonkarahisarlılar Dernekleri Federasyonu ve bu Federasyonu kuran tüm derneklerimizin etkinlikleri hakkında detaylı bilgi vermiş, tüm Derneklerimize ve hatta bölgelerinde bulunan diğer İllerin Derneklerine de AEV SMS kampanyasını aktaracaklarını, hatırı sayılır bir başarı elde etmek istediklerini ifade etmiştir.

Müteakiben İş Adamı ve İstanbul Afyonkarahisarlılar Platformu Etkinlikleri Başkanlığına getirilen Mehmet ÖZER, “… Bizler, değişik konularda eğitimleri olan, mesleklerinde aktif uzun yılları geride bırakmış, deneyimleri olanlar ile mesleklerinin baharında müspet ilme inanmış, değişik yaşlardaki, Platform üyeleri ile başkanları ve üyesi oldukları derneklerimizi de temsilen biraraya gelmiş Afyon ve Afyonlular için projeler geliştirip desteklemeye gönüllü Afyonlu iş insanlarıyız.



*Nesillerimizin geleceği için hayati ve zorunlu olan eğitim kurumlarımız maalesef, olması gereken evrensel ölçeklere göre nitelik ve nicelik olarak her anlamda çok yetersizdir.

*Bu nedenle, tüm maddi ve manevi desteklerimizi, kendi çocuklarımızın eğitimi için çabalarını minnet ve şükranla takdir ettiğimiz, müspet ilme sevdalı fedakar Afyonlular tarafından kurulmuş olan AEV ve Projelerine de yapmalıyız.

*En az "Her ailemizin her ferdi adına her ay 1’er SMS" ve Nakit Bağış Kampanyası hesabı bu insani görevi gönül birliği içinde ve zorluk çekmeden başaracağımızı göstermektedir.

*Bu temelde Afyonlular olarak hepimizin AEV’nın bu Hayırlı Projesine desteklememiz gerekmektedir. Burada toplanan sizlere ve bu yolda emeği geçen tüm kardeşlerimize, teşekkür eder, hepinize her anlamda şükranlarımızı sunarız” demiştir.

Daha sonra Afyon Eğitim Vakfına anlamlı bağış yapan İstanbul'da yaşayan İşadamlarımızdan Suat SARISOY'a, "Utku Anıtı" Afyon Eğitim Vakfımız adına, Mehmet ÖZER tarafından takdim edilmiştir.

İstanbul Afyonkarahisarlılar İşadamı ve Yöneticiler Derneği İSTANBUL AFSİAD Başkanı Metin BALIBEY de konuşmasında, AEV'nin Arsa Alımının, Vakfın varlıklarını güçlendirmesi ve başta burs vermek üzere diğer etkinliklerini arttırması açısından çok önemli olduğunu, AEV'mıza İstanbul Afsad olarak gerekli desteği vereceklerini belirtmiştir.

Etkinliği organize eden Seçkin Köse de, kapanış konuşmasında, katılımcılara teşekkür ederek, Afyon Eğitim Vakfımıza, İstanbul, Kocaeli ve Bursa'da yaşayan 100.000 Afyonkarahisarlı hemşehrimizden, gerek SMS ve gerekse bağış yoluyla önemli katkı beklediklerini ifade etmiştir. SMS Kampanyasında, kullandığınız telefondan BAĞIŞ yazarak, 6703 e göndermeniz yeterlidir. Her SMS’de AEV’mıza 10 TL bağış yapmış oluyorsunuz. Nakit Bağış Yapmak İstediğinizde, Afyon Eğitim Vakfımızın, Vakıflar Bankasındaki Arsa Bağışı hesabı, VAKIFBANK TR30 0001 5001 5800 7306 7472 11 no.lu hesabına yapabilirsiniz.