İstanbul Atatürk Eğitim Enstitüsü 1973-1976 yılları arasında mezun olan beden eğitimi öğretmenleri Çay’da buluştu.

 

Çay ilçemizin yetiştirdiği ilk beden eğitimi öğretmeni olan Ali Kolay’ın organizasyonu ile çayda buluşan öğretmenler, Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı’yı makamında ziyaret etti.

Her zaman eğitimcilerimizin yanındayız

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı “ Siz öğretmenlerimizi ağırlamaktan büyük onur duydum”. Öğretmenlerin toplumun mihenk taşı olan insan yetiştirmedeki önemine dikkat çeken Başkan Çağrı; “Eğitim bir toplumun olmazsa olmazıdır. Beşikten mezara kadar devam eden eğitimin aileden sonra en önemli etkeni öğretmenlerimizdir. Sizler bu toplumun mimarısınız” Her zaman Eğitimcilerimizin yanındayız dedi.

Çay ilçesinde olmak bizleri mutlu etti

Öğretmenler adına konuşma yapan Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Abdilkafi Keskin;  Biz emekli olduktan sonra yaklaşık 20 yıldır ülkemizin her yıl bir iline gidiyoruz. Bu senede Afyonkarahisar ve Çay ilçesini ziyaret ettik. Şu an şirin ve güzel olan Çay ilçesindeyiz. Başkanım bize göstermiş olduğunuz çok samimi ve içten davranışınız için öğretmen arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi. Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı ziyaret anısına öğretmenlere fincan takımı hediye etti. Hatıra fotoğrafı çekilmesiyle birlikte ziyaret son buldu.



TÜRKELİ / Mehmet Karakaş