Son aylarda yaptığı organizasyonlar ve başarılı çalışmalarıyla göz dolduran İstanbul AFSİAD, yeni bir organizasyona daha imza attı.  

Istanbulda okuyan 350 Afyonlu üniversite öğrencisiyle birlikte 150 nin üzerinde Afyonlu Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve yöneticilerini,  işadamları ve bürokratları Vapurla Boğaz turunda bir araya getirdi.

Programa protokol olarakta yoğun bir katılım vardı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK,  Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN, Afyon Eğitim Vakfı Başkanı Hüsnü SERTESER,  Okan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Mustafa KOÇAK, Afyonmadef Federasyon Başkanı Ömür Gülseven, İstanbul Afsiad Kurucu ve Onursal Başkanları, işadamları, dernek başkanları ve pekcok davetli katıldı. 

Açılış konuşmasını yapan İstanbul AFSİAD Gençlik Kolları Başkanı Salih Özgür SEÇEN" İstanbul'daki Afyonlu Üniversite Öğrencileri olarak bizlere desteklerini esirgemeyen, varlıklarını hissettirerek maddi ve manevi güç veren İstanbul Afsiad Başkanımız Hüseyin ÇELİK beye ve yönetimine teşekkür ediyoruz, bugün itibariyle İstanbul Afsiad Gençlik Kolları üye sayımız 300 e ulaştı " dedi.

İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin ÇELİK'te " Afyonkarahisarın üretim ve istihdamına destek parolasıyla yola çıktıklarını, proje bazında çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini belirten Başkan ÇELİK: en büyük hazinemiz geleceğimizin teminatı gençlerimiz" dedi. Göreve geldikleri 5 ay gibi kısa sürede universite öğrencileri için ikinci organizasyonu düzenlediklerini ve İstanbul Afsiad Gençlik Kolları nı kurduklarını söyledi. Gücümüz yettiğince gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz diyen Başkan ÇELİK davetlerine icabet eden Başkan ZEYBEK ve konuklara teşekkür etti.

Afyonmadef Başkanı Ömür Gülseven de Afyonlu sivil toplum kuruluşları olarak böyle güzel bir organizasyon da gençlerimiz ve prokolümüzle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. 

Afyon Eğitim Vakfı ve Atso Başkanı Hüsnü SERTESER de İstanbul Afsiad ın çalışmalarıyla gurur duyduklarını Afyon Eğitim Vakfı olarak birlikte güzel çalışmalar yapacaklarını belirtti. 

Okan Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Mustafa Koçak ta gençlere tavsiyelerde bulunarak organizasyon ve çalışmalar için İstanbul Afsiad Başkanı Hüseyin ÇELİK e teşekkür etti.
Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi TÜRKMEN de Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK'i, İstanbul'daki Afyonlu işadamlarını ve Afyonlu üniversite öğrencilerini Üsküdar'da Valide Sultan gemisinde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek üniversiteli gençlere hayallerinin peşinde gitmelerini ve çalışmaktan asla vazgeçmemelerini tavsiye etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK'te İstanbul Afsiad'ın davetine icabet ederek Afyonlu üniversite öğrencilerimizle bir arada olmaktan çok mutlu olduklarını belirterek Afyonda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gastronomi, Sportif faaliyetler Kültür ve Turizm konusunda bir çok başarılı projeye imza attıklarını belirten Başkan ZEYBEK Afyonkarahisara ve Afyonkarahisarlılara hizmet aşkıyla bağımız var dedi.
Komedyen Doğu DEMIRKOL'un da katılımcılara ve üniversiteli gençlere kahkaha dolu anlar yaşattığı programın sonunda üniversiteli gençleri eli boş göndermeyen Başkan Hüseyin ÇELİK hediye giyim çekleri dağıttı.

Afyon Protokolü ile bir araya gelen, vapur turuyla da sınav streslerini bir nebze de olsa atan Afyonlu üniversite öğrencileri, hediye çekleri ve güzel organizasyon için İstanbul Afsiad Başkanı Hüseyin ÇELİK ve yönetimine teşekkür ettiler.