İstanbul AFSİAD (İstanbul Afyonkarahisarlı Sanayici ve İşadamları) Başkanı Hüseyin ÇELİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretlerini Afyonkarahisar Protokolüne yaptı.

Gözden kaçırmayın

Erkmen’de 3 bin kişilik iftar yemeğiErkmen’de 3 bin kişilik iftar yemeği

İstanbul AFSİAD (İstanbul Afyonkarahisarlı Sanayici ve İşadamları) Başkanı Hüseyin ÇELİK ve Yönetim Kurulu Üyeleri mazbatasını aldıktan sonra ilk ziyaretlerini Afyonkarahisar Protokolüne yaptı.


Afyonkarahisar Valisi Sayın Gökmen ÇİÇEK' le yapılan samimi ziyarette Başkan Hüseyin ÇELİK; Sayın Valimizin enerjisi ve çözüm odaklı yönetimi sayesinde Afyonkarahisarın gelişmesine büyük destekleri olduğunu, Afyonkarahisarlı işadamları olarak Valimizin öncülüğünde şehrimizin istihdam ve üretimine katkı sunmak istediklerini belirtti. Vali Gökmen ÇİÇEK' te ; Afyonkarahisarın kültürel ekonomik ve sosyal yönden çok zengin değerlere sahip olduğunu,  Frig Vadisi Turizm Kuşağı,  Gastronomi,  Sportif organizasyonlar ve sanayileşme gibi pek çok alanda çalışmalar yapıldığını belirtti. Ziyaretten memnuniyetini belirten Vali Gökmen ÇİÇEK şehrimize yapılacak yatırımlara her zaman destek olacaklarını belirtti.


Belediye Başkanı Sayın Mehmet ZEYBEK'e yapılan ziyarette belediyenin çalışmalarını anlatan Başkan Mehmet ZEYBEK yeni yönetime başarılar dileyerek şehrimiz için yapılacak tüm yatırımlara destek vereceklerini belirtti.

Başkan Mehmet ZEYBEK'e teşekkürlerini sunan İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin ÇELİK,  şehrimizin kalkınması için uzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Sayın Burhanettin ÇOBAN' a yapılan ziyarette de İl Genel Meclisi çalışmaları hakkında bilgi edinildi ve karşılıklı başarı dilekleri sunuldu.

AFSÜ Rektörü Sayın Prof.Dr. Nurullah OKUMUŞ 'a yapılan ziyarette özellikle ilaç ve sağlık ürünleri konusunda projeler ve çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

ATSO Başkanı Sayın Hüsnü SERTESER' e samimi ortamda yapılan ziyarette sanayi, istihdam ve üretim konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Kardeş kuruluş AFSİAD a yapılan ve geniş istişarelerin  yapıldığı ziyarette AFSİAD Başkanı Sayın Kadir SAYIN ve İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin ÇELİK birlikte hareket etme ve icraata dönük faaliyetler yapma konusunda hemfikir olduklarını belirttiler. Gazeteciler Cemiyetine yapılan ziyarette Başkan Sayın Sezer KÜÇÜKKURT yeni yönetime hayırlı olsun temennilerini ve başarı dileklerini belirtti. Istanbul Afsiad Başkanı Sayın Hüseyin ÇELİK'te basının büyük önem taşıdığını yapılacak çalışmalarda Afyon basınının desteklerini beklediklerini belirtti.

Ziyaretler sonunda basın açıklaması yapan İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin ÇELİK; Tempolu ve çok verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini, Afyonkarahisarın istihdam ve üretimine katkı sunmak için tüm desteklerini vereceklerini belirterek, Misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için başta Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen ÇİÇEK'e, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ZEYBEK'e,  İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Burhanettin ÇOBAN'a, AFSÜ Rektörü Sayın Prof.Dr.  Nurullah OKUMUŞ ' a, ATSO Başkanımız Sayın Hüsnü SERTESER ve yönetimine,  AFSİAD Başkanımız Sayın Kadir SAYIN ve yönetimine, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Sayın Sezer KÜÇÜKKURT ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.