Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin eski Başkanı İsmail Kumartaşlı, derneğin 6’ncı Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin eski Başkanı İsmail Kumartaşlı, derneğin 6’ncı Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

13 yıl boyunca Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanlığı görevini başarıyla yerine getiren Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, bazı baskılar sonucu geçtiğimiz Ağustos ayında gözyaşları içinde istifa etmiş ve hatta ilimizi dahi terk etmişti.
Bu defada Şehit aileleri ve gazilerin baskısı ve gönül bağı nedeniyle tekrar görevine döneceğini açıklayan Malül Gazi İsmail Kumartaşlı bir basın açıklamasıyla yeniden aday olduğunu ve Afyonkarahisar'a döneceğini duyurdu.

Kumartaşlı yaptığı basın açıklamasında şu bilgileri verdi. " Çok değerli Basın Mensubu arkadaşlar, Elleri Öpülesi Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz, Değerli Afyonkarahisarlı hemşerilerim.
Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında kamu oyununda bildiği üzere bazı baskı, tehdit ve yıpratma girişimlerinden etkilenerek değerli Şehit ailelerimiz ve Gazileriz den izin alarak geçici olarak görevden affımı istedim.

Biraz ortalık durulsun kurumlar zarar görmesin diye memleketten dahi taşındım. Geçirdiğimiz bu yaklaşık 8 aylık ayrılık süresinde hiçbir zaman memleketimden, Şehit ailelerimiz ve Gazilerimizden kopmadım. Görüşmelerimi hep sürdürdüm. Bu süreçte Değerli Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin benden tek isteği vardı lütfen geri dön bizi öksüz bırakıp gitme oldu.

Geçtiğimiz günlerde CUMHURBAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN İNSAN HAKLARI EYLEM PLANI TANITIM TOPLANTISI KONUŞMASI’nı dikkatlice dinledim. Toplantıda beyanda bulunduğu üzere “Evet, işte bu hissiyatla, adaleti kuyumcu titizliğiyle yerine getirecek ve insana hakkını teslim edecek her görüşe başımızın üstünde yer veriyoruz. ”sözlerinden yola çıkarak, 11 temel ilkeye de güvenerek değerli Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin yoğun isteği üzerine tekrar Memleketim olan Afyonkarahisar’a geri dönme benim için yaşamın bir parçası, yaşam tarzı olan derneğimize tekrar Başkan olmaya, değerli Şehit ailelerimiz ve Gazilerimize evlat, kardeş olma hizmet etme kararı almış bulunmaktayım.

İlgili makamların kararı ile ileri bir tarihte yapılacak olan
Derneğimiz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı 6 ncı olağan genel kurulunda Şube Başkanı olarak adaylığımı “Yeniden Bismillah” “Nerede Kalmıştık” “Biz Büyük Bir Aileyiz” sloganları ile açıkladığımı kamuoyuna duyururum saygılarımla" dedi.