Gözden kaçırmayın

Düzen Getiren Çamaşır Makinesi DolaplarıDüzen Getiren Çamaşır Makinesi Dolapları

 

Isıtma ve kurutma istasyonları, demir çelik sektöründe yüksek fırın ve nozul fırınlarının ısıtılması ve kurutulmasını sağlamak amacıyla tercih edilen sistemlerdir. Isıtma ve kurutma istasyonlarının en önemli avantajı programlanabiliyor olmasıdır. İstenilen sıcaklık ayarına göre kurutma ve ısıtma işlemi yapılabilir. 

Isıtma ve kurutma istasyonları refrakterin ısıtılması ya da kurutulması için kullanılan ekipmanlardır. Özel olarak dizayn edilmiş olduğundan dayanıklı ve uzun ömürlüdür.  

Dikey Pota Isıtma ve Kurutma İstasyonları

Dikey pota ısıtma ve kurutma istasyonu, refraktertuğlalarını kurutarak, potanın ısıtılmasını sağlar. İstasyonlar müşterilerinin ihtiyaçlarına ve isteklerine uygun olarak dizayn edilir ve üretilebilir. Pota ısınma istasyonlarında homojen bir ısı dağılımı söz konusudur bu da pota tabanının istenilen derecede ısınması için uygun beklerin kullanılmasını gerektirir. Hava sistemi ile birlikte sıcaklık artış hızının hassas bir şekilde ayarlanması da sağlanmış olacaktır. Bu işlem ısıl şok oluşmasını engeller ve refrakter kullanım süresi artırılmış olur.

Yatay Pota Isıtma ve Kurutma İstasyonu

Yatay pota ısıtma istasyonu, her tipte potanın ısıtılması ve var olan sıcaklığın korunması için tercih edilen sistemdir. Bu sistem müşterilerin ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde üretilir. Isının homojen bir şekilde dağılmasını sağlanarak pota tabanının istenilen sıcaklığa getirilmesi için uygun beklerin kullanılması sağlanır. Yatay pota ısıtma istasyonları da programlanabilme özelliğine sahiptir. Bu da ısıtma eğrisi ile uyumlu olacak sıcaklık artış hızının yakalanmasına imkansağlar. 

Tandiş Isıtma ve Kurutma İstasyonları

Tandiş ısıtma ve kurutma istasyonu, her tipteki tandişinısıtılmasını ve kuturulmasını sağlayabilir. Bu istasyonda yine müşterilerin beklentilerine göre özel olarak dizayn edilebilir. Isıtma kurutma istasyonunda ısının homojen bir şekilde dağılmasını sağlayarak tandiş tabanının istenilen sıcaklığa erişmesi sağlanabilir. Bu sistemde programlanabilir özelliktedir ve bu sayede uygun sıcaklık artış hızı yakalanabilir.

Yüksek Fırın Kanal Isıtma ve Kurutma İstasyonları

Yüksek fırın kanal ısıtma ve kurutma istasyonları, müşteri istekleri doğrultusunda üretilmektedir. Programlanabilme özelliğinden dolayı istenilen sıcaklık artışı sağlanmış ve bu sayede refrakter kullanım süresi artırılmış olur.

Çukurova Mühendislik, ısıtma ve kurutma istasyonlarında yenilikçi çözümleri kullanıcılarla buluşturmaktadır. İstasyon ve kurutma istasyonları hakkında detaylı bilgi https://www.cukurovamuhendislik.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.