rnrnMor Beyazlı ekip yeni sezon hazırlıklarına dün 10 kişilik kadro ile başladı. Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, futbolculara yaptığı konuşmada “Sizin işiniz top oynamak. Kendinizi bu ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Mor Beyazlı ekip yeni sezon hazırlıklarına dün 10 kişilik kadro ile başladı. Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, futbolculara yaptığı konuşmada “Sizin işiniz top oynamak. Kendinizi bu işe verin”dedi.
Alaaddin Demirözü ile anlaşarak teknik direktör sorununu halleden Afyonkarahisarspor, sezonun ilk çalışmasını 10 futbolcu ile yaptı. Dünkü antrenmana Bozüyükspor’dan Coşkun Kılıç, Balıkesirspor’dan Serhat Turhan, Altınordu’dan Ali Kandemir ve Erdem Yalçın ile Afyonkarahisarsypor’un alt yapısından altı futbolcu katıldı.
Antrenman öncesi futbolculara kısa bir konuşma yapan Teknik Direktör Alaaddin Demirözü, “Bugün hepimiz için tarihi bir gün. Ligin başlamasına kısa bir süre kala 10 kişi ile ilk antrenmanımızı yapıyoruz. İnşallah böylesi daha hayırlı olacaktır. Yarından itibaren kadromuz genişleyecek. Sizin işiniz top oynamak. Bu nedenle kendinizi işe verin. Zor bir yola çıkıyoruz, ama bu yolun sonu güzel olacak” dedi. Daha sonra futbolcular Teknik Direktör Demirözü nezaretinde 10’ar dakikalık koşu ve kültür fizik hareketleri ile hafif bir idman yaptılar.
Mor Beyazlı takımın teknik patronu Alaaddin Demirözü, bazı futbolcuların yolda oldukları için ilk idmana yetişemediklerini belirterek, “Yarından itibaren kadromuz daha da genişleyecek. Bir yandan kadromuzu kurarken bir yandan da antrenmanlarımıza devam edeceğiz” dedi. Mor Beyazlı ekibin bugün de saat 10.00’da ve 18.00’de sahaya inerek çift idman yapacağı bildirildi. (Gazete 3)