Toplam 7705 m2 alanın Sağlık Bakanlığına ücretsiz tapu devrinin yapıldığını söyleyen İscehisar Belediye Başkanı Mustafa ÇİBİK, 1600 m2 kapalı alan üzerine oturacak hastane binasının yanı sıra 400 m2 inşaat alanına sahip iki katlı teknik merkez binası hastane binasından ayrı olup içerisinde jeneratör, trafo merkezi, ve diğer makineler bulunacak.

Hastane hemodiyaliz ünitesi, CPR-acil müdahale ünitesi, 2 adet kadın doğum ünitesi, diş polikliniği, çocuk sağlığı polikliniği, genel cerrahi polikliniği, 2 tane ameliyathane, yoğun bakım ünitesi ve diğer halk sağlık hizmetlerini karşılamak üzere dizayn edilecek.

Sağlık Bakanlığı Kontrolörleri İscehisar Belediye Başkanı Mustafa ÇİBİK’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası hastane yapılacak alanını gezerek incelemelerde bulunurken, ihaleyi alan yüklenici firma Çelik İnşaat Emlak yetkililerine yer teslimini yaptılar. Yer teslim törenine Belediye Başkanımız Mustafa ÇİBİK ile İscehisar Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet İlhan ÇINAR’ da katıldı.

İşin tahmini başlama süresi Ocak/2018 olup, işin süresi 450 gündür.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan ÇİBİK “İscehisar ’ımızın daha modern, daha estetik ve daha çağdaş bir görünüme kavuşması adına çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin sorunlarını çözmek adına gece gündüz hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızın daha huzurlu, daha mutlu yaşadığı bir ilçe olmak adına sorunlara çözüm yolları arıyoruz. Bunu yaparken de, günü birlik çözümler yerine, kalıcı adımlar atıyoruz, İscehisar’ın geleceğini kurarken, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ilçe inşa ediyoruz” dedi.