Afyonkarahisar 2019-2020 Süper Amatör lig 14. hafta karşılaşmalarında İscehisarspor evinde Döğer Spor’u misafir etti.

Afyonkarahisar Hakemlerinden Kurtuluş Aslan,Furkan Ergin ve Alparslan Çakır hakem üçlüsünün yönetiminde başlayan Maçta İscehisarlı taraftarlar takımlarını sahada yalnız bırakmadı

Maç öncesi Elağzı da Meydana gelen depremde hayatını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı.

Başlama düdüğü ile İscehisarspor evinde oynadığı Döğer Spor maçına daha ilk dakikalarda başladığı baskılı oyununa Takımın ekip ruhu ve azimli futbolu ile 12.dakikada İscehisar sporun 6  numarası Murat Mermer 'in vuruşu ile ilk golünü buldu.

Sahada ağırlığını koyan takım İscehisar spor ataklarını art arda sıklaştırınca 26.dakikada 9  numara Salih Karadeniz  topla buluşarak takımının 2. golünü skorboard 'a yazdırmayı başardı. Baskılı ataklar devam ederken Maçın 45+1 de 7 numara Cihan Sevinç in vuruşu ile  İlk Yarının skoru iscehisar spor lehine 3-0 olarak yansıdı.

 

2. yarıda İscehisar spor oyundan kopmayarak azimli  futbolu yine sahanın çok koşan,atak yapan takımı oldu.

71. dakikada yine sahneye  İscehisar sporun 9  numara Salih Karadeniz  çıkarak kendisinin 2. takımının 4. golünü iscehisar sporun hanesine yazdırdı.

 

İscehisar Stadındaki maçta başka gol olmayınca skor İscehisar spor 4 ,Döğer spor 0 olarak maç sona erdi.

Maç Sonrası Teknik direktör Fatih Uysal ,Takım arkadaşları ile seyircilere çok teşekkür ettiğini söyledi. “Bu gün 4 gollü  bir müsabaka oldu.Takımımız Futbolcularının özverili oyunu ve seyircilerimizin desteği ile galip geldik, İscehisar spor ’insallah Şampiyon olacaktır.”dedi.

İscehisar spor Takım Kaptanı Hüseyin Güzelizmir’de Önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek,Takımımız bu gün gerçekten çok güzel bir oyun ortaya koydu.Galibiyete 4 golle ulaştık.Rakip takımımız Döğer spor uda tebrik ediyorum.

Hak ettik kazandık.Takım arkadaşlarımı teşekkür ederim.”dedi.

Maçı İscehisar spor yönetimi  ile birlikte Döğer Belediye Başkanı Ahmet Demirel de izledi.

 

Maç Öncesi İscehisar spor Oyuncusu Furkan Lüleciye de Doğum günü sprizi yapan oyuncu ve yönetim doğum gününü